infa.lt

Koktu stebėti, kai kaimietis atvykęs į didmiestį atsisako savęs, gėdijasi savo tėvų ir kalbos

15 gegužės
10:51 2016
Donny Montell

Donny Montell |youtube ekrano nuotrauka

Algimantas Rusteika

Pats laikas pabūti nepopuliariu. Ne todėl, kad man tas Europopso čempionatas dzin. Juk vis tiek mano gyvenimo moterys žiūri – esu priverstas viena akim stebėti. Ir ne todėl, kad ten visos dainuškos vienodos, o minios ir lempučių šėlsmas toks pat. Ir ne todėl, kad čia aš toks jau labai subtilus ir dvasingas.

O todėl, kad tiesiog ten mūsų nėra. Yra kažkoks mažutis fain žmogutis, kuris daro viską, kad nebebūti savim ir su mumis. Kad tik patiktų visiems pasaulio kitiems. Kurie net nežino, kas mes tokie ir iš kur. Nes patikti svetimiems ir atsisakyti savęs dabar svarbiausia.

Joks jis ne Donatas Montvydas. Tai Donny Montell. Dainelė angliška, kurią parašė švedai. Sexy berniuko žvilgsniukas per nuogą tatuiruotą petį, iš po garbanėlių kuoduko – paskutinis gėjiškos mados klyksmas. Juk reikia patrauklumo ir mažumų balsams patraukti. Žiūrėkit, aš irgi toks kaip jūs ir baisiai noriu jums patikti. Tik pasakykit, ką dar padaryti, kad paplotumėt – tuojau padarysiu!

Ne, aš joks ne senas bambeklis. Suprantu, kad toks pasaulis. Ir kad čia ne Dainų dainelė ar Duokim garo. Bet kiti kažkodėl taip nesižemina, nepataikauja, taip atvirai nepadlaižiauja. Ir gauna dar daugiau tų prakeiktų balsų. Sugeba išlikti savim ir ten, kur tai nenaudinga.

Ir galiausiai Donatas, atsiprašau, Donny, čia niekuo dėtas. Kokią jis ten vietą tame komerciniame renginyje beužimtų, tai nieko esmingo mums nereiškia. Tiesiog visada buvo koktu stebėti, kaip kaimietis, atvykęs į didelį miestą, mikliai atsisako savęs, ima gėdytis savo tėvų ir kalbos. Ir net susiriesdamas stengiasi patikti ir įtikti tiems, kurie jo niekada nelaikys savu.

Tokie mes esame pasaulyje – pataikaujantys, gudrūs ir savanaudiški prasčiokai, besigėdijantys savęs. Toks kaimietis pats buvau, todėl taip ir vertinu. Atsiprašau fanatikų ir labai prašau šiandien nemušti.

šaltinis: Facebook

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 6 636

Žymos:

Atsiliepimų 27

  1. Hm    -  2016-05-15, 11:44

    Tai gal tada lietuviams reikėtų ir krepšinio, futbolo, ledo ritulio nežaisti? Tai juk ne Lietuviška??? Varom tik „ripka”… Eurovizija muzikinis sportas ir jis žaidžiamas pagal tarptautines taisykles. Be to nusimato labai teigiami Eurovizijos taisyklių pakeitimai. Šalis ateityje turės atstovauti su savo kūrybos daina, o ne pirktine…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. as    -  2016-05-15, 12:09

    Puikus pastebėjimas

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Diana"    -  2016-05-15, 12:49

    PavydasKaip kitaip,pas lietuvius gali buti.Ziaurus ,blogi zmones lietuviai.Tai jau tukrai ,teko gyveni,e susidurti.Usidarykit savo burnas,sprokit is pavydo.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Diana"    -  2016-05-15, 12:53

    PavydasKaip kitaip,pas lietuvius gali buti.Ziaurus ,blogi zmones lietuviai.Tai jau tikrai ,teko gyventi,ir susidurti.Usidarykit savo burna.Sprokit is pavydo.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Ausra    -  2016-05-15, 14:13

    Bjauru skaityti straipsni. Is kur tokiu piktu ir nepatenkintu zmoniu randasi kurie tik skustis ir priekaistaut tesugeba. Nera ko savo nepasitenkinimo islieti ant kitu, jei pats esi neisvaizdus ar nusenes diedas – suprantama, kodel taip vertini jauna patrauklu vyra, kuris myli dainavima, seima ir musu sali – vertinkime tai ir jo pastangas, o ne bukime tie, kurie nemoka net savu palaikyti. Geda

    Atsakyti į šį komentarą
  6. Ev Ce    -  2016-05-15, 14:46

    Geras pastebėjimas. Orumo ir originalumo nė kvapo. Me tokia tauta esam kad lengva ranka visã praeitį atmestume. Kad ir kokie „bėdžiai” šiuo metu esam – savimi turime didžiuotis! Aplinkiniai mato kad iš rusü priespaudos any kojü stojamės – bučiuojant kumelės uźpakalį populiarumu nesužibėsi.

    Atsakyti į šį komentarą
  7. divas    -  2016-05-15, 15:35

    Buvai kaimietis….juo ir likai…?

    Atsakyti į šį komentarą
  8. Irmantas    -  2016-05-15, 15:43

    Iš serijos „kam šnekėt, kai nėra apie ką šnekėt”… Kaimietis apie kaimietį…

    Atsakyti į šį komentarą
  9. Fogatis    -  2016-05-15, 16:06

    Nebetiesa. Mes jau senokai esame dalis europos ir eurpieciai puikiai zino kas yra lietuviai. O siaip, mes patys issirinkom kokio formato atstova siusti siemet, laisvai balsuodami nacionalineje atrankoje

    Atsakyti į šį komentarą
  10. Ra    -  2016-05-15, 16:10

    O juk tiesą autorius parašė – gėdijasi mūsų „popsininkai” savo kilmės, tuo pačiu ir tėvų bei kalbos. Kažkas čia sakė, jog Lietuvos vardą garsina? Tai juk jis net ne savo vardu ten dalyvavo – saviškio gėdijosi aiškiai, net neorėjo prisistatyt, kad lietuvis. tfuu.. Negi lietuviams reikia tokio garsintojo, kuris jų kalba net dainos sudainuot negali? Tikrai ne. Ačiū autoriui už drąsą, nes įtariu, jog jam teks šiandien daug išklausyti nuo provincialų kompleksą turinčių „lietuvaičių”.

    Atsakyti į šį komentarą
  11. Eglė    -  2016-05-15, 16:32

    Buratinas ir tiek

    Atsakyti į šį komentarą
  12. Juozas ,Aušrai    -  2016-05-15, 16:52

    Straipsnis puikus, parodantis kai kurių lietuvių ne meilę Lietuvai , bei padlaižiavimą. Koks tas donatas montvydas (vardas ir pavardė tokių nerašoma didžiosiomis raidėmis , nes tai labai žemas žmogėnas),- puikiai parašyta. Ačių straipsnelio autoriui.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...