infa.lt

Kaip gyventi su kūrybingu vyru

10 balandžio
17:36 2016

talentasAleksandra Barinova

Jeigu jūs pamilote aktorių, muzikantą ar rašytoją, – jūsų gyvenimas jau niekada nebebus toks, kaip anksčiau. Marie Claire pristato pagrindinių taisyklių suvestinę, kuri padės jums suprasti, kaip susigyventi su kūrybine natūra.

Kuriai iš mūsų nesinorėtų kiekvieną rytą atsibusti šalia žymaus aktoriaus, muzikanto, kurio jau nuo ryto prie namų pasirodant laukia gerbėjos arba, na, bent jau su dailininku tapančiu išimtinai tik jūsų portretus ir išimtinai genialiai?

Tiesa, toks padėties išsidėstymas – tai tik šventinis fasadas, už kurios slypi kartais nepakenčiamas susierzinimas, nervingumas ir nepasitikėjimas savimi (be to, nepasitikėjimo savimi lygmuo tiesiogiai proporcingas talentui – kuo labiau apdovanotas, tuo mažiau pasitikintis), su kuriuo taip pat tenka gyventi jums, o ne gerbėjoms. Kiekviena kūrybingo žmogaus žmona žino, jog jai, greičiausiai, atiteks tik kruopelytės tos sėkmės, pozityvo ir „šventinio“ savo vyro veido. Beje, gal būt žaidimas ir vertas kažko, ypač jei kalba eina apie tikrą meilę – reikia tik padėti kažkiek pastangų, kad suprastumėte kartą ir visiems laikams – jis ne toks, kaip visi. kūrybiškas vyras, ką daryti

Jis – genijus

Tą reikia priimt kaip duotybę, ir net jei jis bandys jus įtikinėti priešingai, pasiduoti įkalbinėjimams neverta, todėl, kad dvasioje jis žino tiesą, tačiau kartais abejoja. Abejonės – bruožas būdingas bet kuriam kūrybinės profesijos vyrui nuo šokėjo iki dailininko. Taip jau susiklostė, kad žmogus, kurį gamta apdovanojo bet kokiu talentu, iki paskutinio atodūsio abejos tuo, jog jis iš tikrųjų apdovanotas, abejos tuo, ar sugebės jis susitvarkyti su šia atsakomybe, o svarbiausia – ar sugebėsite su ja susitvarkyti jūs, todėl, kad nuo šiol jūs irgi esate to nuostabaus kažko dalis. meilė

Trumpiau kalbant, jo talentą jums teks ne tik priimti, bet ir pasidalinti kartu su juo, tuo pačiu, ko gero, teks atsisakyti savųjų. Dviejų genijų viena šeima neatlaikys – ar ne taip? Prie viso to, svarbu atminti, kad sunkių abejonių metu jums visada teks būti šalia (kitkas gali būti įvertinta kaip išdavystė) ir įtikinėti savo mylimąjį jo genialumu arba, bent jau, neabejoti jo talentu, kitaip sekantį kartą jums teks kovoti jau su pačia tikriausia depresija.

Jokio tvarkaraščio

Jums teks priprasti, kad jūsų vyriškis niekada neturės tikslaus tvarkaraščio, tik abstraktų, ir greičiausiai, jis sustatytas jau metams į priekį, ir greičiausiai jūsų jame nėra, ir jums teks visų metų eigoje bandyti įsiterpti į įtemptą grafiką su buitinėmis problemomis, apie kurias jūsų kūrybingas mylimasis ir galvoti pamiršo.

Taip, kad, jeigu statistinis vyriškis atsako už didelį pasaulį (o moteris, žinoma, už mažąjį). Tai dailininkas ir poetas – už kosmosą. Todėl, vargu ar jis ims kreipti dėmesį į tokias smulkmenas, kaip jūsų prašymą nupirkti pieno ar duonos. Visiškai gali būti, jog iš parduotuvės jis jums atneš nepadoriai brangų kokteilį iš jūros gėrybių, kuriam išeis visas jo atlyginimas, tik todėl, kad jis atsitiktinai susimąstė, pasinėrė į mintis, supainiojo aštuonkojį su pienu, o kasoje buvo nesmagu prisipažinti, kad tokie produktai ne jo kišenei. Džiaukitės smulkmenomis – jūsų mylimasis juk atnešė dovaną būtent jums, o ne kažkam kitam! Tai aukščiausias pripažinimo lygis. šeimos mokykla, patarimai šeimai

Apie režimą irgi teks pamiršti. Jis niekada nesikels pagal žadintuvą, na nebent pačiu kraštutiniu atveju, kad nuvežtų jus į sporto salę ar į kavinę susitikti su drauge. Greičiausiai, jeigu jūsų mylimasis – pelėda, naktį jis repetavo Hamleto vaidmenį naujam spektakliui, skaitė Čechovą arba tapė paveikslą, todėl kad, kaip žinoma, bet kuris menas reikalauja tylos, o kartais ir tamsos. Priešingu atveju, jeigu jūsų mylimasis įpratęs keltis su gaidžiais, jums taip pat teks įprasti keltis dar neprašvitus – juk reikia gi jam su kažkuo dalintis mintimis ar abejonėmis! Mano tėvas, pats kūrybiškiausias iš visų , kuriuos aš kada nors žinojau, atsibunda pusę šešių ir kankinasi iki aštuonių laukdamas, kol atsibus likę šeimos nariai. Bet tik iki aštuonių, toliau laukti – visiškai neįmanoma.

Viskas blogai

Tik mūsų televizorių ekranuose žinomi aktoriai ir muzikantai spindi pozityvu, be galo šypsosi, meistriškai juokauja. Namuose jie (taip pat, beje, kaip ir mes su jumis) turi teisę nusimesti kaukes. Ir, jeigu eilinis vyriškis mėgsta skųstis, tai kūrybingas mėgsta šį užsiėmimą dvigubai labiau.

Šiuo klausimu reikėtų būti labai dėmesinga: skundų nebuvimas gali iš tiesų būti nerimą keliančiu požymiu. Jeigu jūsų vyriškis nustojo pergyventi dėl blogo oro (karšta, šalta, lyja, sninga, šviečia saulė), skųstis chronišku nuovargiu ir darbu – reikalai blogi, reiškia jis turi iš tiesų rimtų problemų, kurių sprendimui visiškai nepakanka jūsų glėbio.

Su globaliais nemalonumais jūsų dailininkas ar šokėjas gali susitvarkyti savarankiškai, visam kitkam esate jūs. Būtent todėl būkite pasiruošusi tam, jog jūsų antras pasimatymas (pirmame jis bus patrauklus ir kerintis) prasidės nuo vardinimo to, kas pas jį pradėjo eiti ne taip. kaip gyventi su genijum

Tačiau neskubėkite pulti į neviltį, skundai – tai ne signalas bėgti. Tiesa, greičiausiai apie jūsų smulkius nusivylimus teks pamiršti, atminkite – kentėti turi kuris nors vienas (kaip ir būti genijumi).

Nesvajokite apie romantiką

Tai, kad kūrybingi vyrai romantiški – mitas. Jie, ko gero, didesni pragmatikai, nei kitų, pačių banaliausių profesijų atstovai. Rožių žiedlapių, žvakių ir šilkinės patalynės klausimais, jie, deja, yra absoliučiai bejėgiški. Atsargos, kaip taisyklė, pakanka tik pirmajam pasimatymui, na daugiausiai dar antram, o po to prasideda realus gyvenimas su nerealiu partneriu. Plius, toks elgesys, tai vienas bet esminis – romantikos nebuvimas pas kūrybingą vyrą – pilno pasitikėjimo požymis.

Reikalas tame, kad žmogui, pavargusiam nuo scenos triukšmo ir gerbėjų minios, reikalinga tyla, paprastumas ir minimalizmas. Tai yra, paprasčiau kalbant, labiausia pasaulyje jam norisi tiesiog atsipalaiduoti šalia žmogaus, kuriuo jis gali pilnai pasitikėti ir tapti tuo, kuo yra iš tiesų. Ir įprastai, tai visai ne Džeimsas Bondas. O pavargęs, nusidirbęs vyriškis, kuriam kaip ir visiems Žemės žmonėms norisi valgyti, gulėti ant sofos, žiūrėti futbolą per televizorių, o ne skraidyti po rožių žiedlapius. Pamilkite jį be kaukės, ir jūs pamilsite jo „neromantiškumą“.

Mokykitės iš jo

Viena iš gyvenimo su kūrybinės profesijos (ir natūros) žmogumi ypatybių, yra pilnas pasinėrimas į jo profesionalią erdvę. Tai yra, nori-nenori, jums teks sužinoti, kas gi yra Pas de bourrée, Passé arba Écartée, tuo atveju, jei jūsų mylimasis baleto artistas (o jeigu jis dar ir puikia išsilavinęs – tai išmokti atmintinai „Pelenės“, „Miegančiosios gražuolės“ ir „Spragtuko“ autorius, kuo Mone skiriasi nuo Mane, tuo atveju jei jums teko dailininkas, ir suprasti, jog „Žuvėdra“, – tai ne visada paukštis, bet ir Čechovo pjesė, jeigu jums pasiseks ištekėti už aktoriaus.

Tiesą sakant, tai ne tokia jau ir sudėtinga prievolė, o kartais net ir maloni, todėl, kad papildoma informacija dar niekam, niekada nepakenkė, o keleto naujų knygų atsiradimas jūsų namų bibliotekoje tik pakels jūsų savivertę.

Ir, atrodo, dabar pas jus atsiras kur kas daugiau temų pokalbiams su jūsų mylimuoju, todėl, kad greičiausiai jis mažai ką supranta banko tarnautojo, gydytojo ar redaktoriaus profesijoje. Prie viso to, per pakankamai trumpą laiko tarpą jūs galėsite sublizgėti darbe naujais įmantriais terminais ir originaliomis žiniomis meno sferoje.

Būkite šalia

Vertingiausia ką jūs galite duoti jam – meilę ir namus. Štai ir viskas, to pakanka, kad nė karto nepasigailėtumėte dėl savo pasirinkimo. Tokios dažnos žvaigždžių skyrybos sąlygojamos tuo, jog antroji pusė, irgi kūrybiška, tiesiog nesugeba suteikti tokio būtino namų jaukumo ir besąlygiškos ištikimybės (kalba neina apie pavaldumą).

O ir daugelis mūsų „žemiškų“ bendražygių daro tą pačią klaidą. Su kūrybišku, nestandartiniu žmogumi gyventi sunku. Kartais, atrodo, visiškai neįmanoma, būtent todėl taip dažnai pas gražuolius iš TV ekranų kyla visiškai ne teatrališki skandalai. Išmokite jį mylėti tiesiog taip, už tai kad jis – tai jis. Nekreipkite dėmesio į pilną šiukšlių kibirą, į neplautus indus, riebias dėmes ant marškinių, su kuriais jis atėjo iš eilinio banketo, tiesiog pamirškite, priimkite savo mylimąjį ir jo talentą, ir mylėkite jį už tai, kuo jis apdovanotas, kas suteikiama visai nedaugeliui. Ir atminkite – jis atsakingas už kosmosą.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 174

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....