infa.lt

Kaip išgyventi su kūrybinga moterimi

08 balandžio
01:01 2016

paveikslėlis

Ant rankučių

Pirmai pradžiai reikėtų suprasti, jog kūrybinga moteris dvasioje – absoliutus vaikas. Prie viso to ji gali uždirbti milijonus, bėgioti su 20 cm aukštakulniais ir maitinti 15 burnų šeimą. Tai nesvarbu. Viduje vis tiek slepiasi maža mergaitė, kuri nori ant rankų. Reikia labai įdėmiai sekti nuotaikas ir suspėti pagriebti ją ant rankučių iki tol, kol jos skruostu nusiris pirma ašarėlė. Todėl, kad po to jau bus vėlu – geriausiu atveju, mylimoji susisuks į kamuoliuką ant sofos ir ims svajoti, kaip mestis po traukiniu. Blogiausiu – ji pavirs į baisingą ksenomorfą, kuris ruošiasi keršyti visam pasauliui už tai, kad pastarasis jį atstūmė.

Dienotvarkė

Jeigu tu svajojai apie tai, kaip atsibusi šalia mylimosios – pamiršk. Jos mūzai visiškai nusispjaut, kad tau ryt reikia į darbą, kad pas jus buvo planai, kad tu nori pusryčių, ir apskritai į visokias kitas miesčioniškas svajones mūzai nusispjaut nuo aukšto bokšto. Kada nori – tada ir ateina. Empyriškai nustatyta, jog mūzos – jos kaip vampyrai, labai bijo dienos šviesos ir bevelija atsirasti naktimis. Todėl tau siaubingai pasisekė, jeigu iš greitojo miego fazės tave išves atkaklus klavišų beldimas, kuriais tavo moteris-rašytoja audžia eilinę odę. Galėjo būti kur kas blogiau – tave iš gilaus miego fazės galėjo ištraukti garsus staugimas, nes tavo moteris-aktorė repetuoja Ledi Makbet.

Šis žiaurus, žiaurus pasaulis

Kūrybiškos moters tokia jautri dvasinė organizacija, jog kiaurai ją galima žiūrėti naujienas. Atitinkamai, susidūrimas su rūsčia realybe drasko šią drobę į skutus. Ją aprėkė registratūroje! Ją pastūmė metro vagone! Ji daugiau niekada neis į gatvę. Na, nebent už tvirtos patikimo vyro nugaros, kuris užmuš bet ką, kas ją nuskriaus. Užmuš, o ne pasakys jai: „Na pamiršk, ko tu nerviniesi lygioje vietoje?“.

Temperamentas

Tikriausiai, kažkur pasaulyje gyvena kūrybinga moteris-flegmatinė. Kažkur ant Loch-Neso ežero kranto ar netoliese. Standartinė kūrybinga moteris neišvengiamai cholerikė. Be to, toje stadijoje, kuri labiau panėšėja ne į charakterį, o į mniakinę-depresinę psichozę. Ji tik ką raudojo, o dabar kvatojasi? Neatsipalaiduokite, tuojau pravirks vėl. Prognozuoti to neįmanoma, išvengti – tuo labiau. Reikia sukąsti dantis ir ištverti.

Tu ne princas ar kaip?

Kūrybinga moteris nė už ką nebūtų tapusi tokia, jei neturėtų turtingos fantazijos. Todėl visus aplinkinius ji mintyse apdalina būtinomis savybėmis ir patenkinta reziumuoja: „Ir reikia gi, – kokie puikūs žmonės mane supa“. Suprantama, nuosavą vyriškį kūrybinga moteris sugalvoja labai kruopščiai. Kartasis ji įsijaučia ir jos sukurtas egzempliorius su jumis turi labai mažai ką bendro. Todėl išvesti mylimąją iš iliuzijų į realybę reikia labai atsargiai, o šiaip, idealu būtų palikti viską kaip yra. Ir žaisti jos žaidimą. Jeigu ji aktorė, susigaudykite ką ji dabar vaidina, ir sukurkite jai partnerį. Jeigu ji dailininkė, užsidėkite tą siaubingą kaklaraištį, kurį ji laiko gražiu. O, jeigu rašytoja, tai tiesiog išmokite, kada reikia rašyti „-e“, o kada „-ia“. Ir yra galimybė, jog ji jūsų nedemaskuos.

Objektyvumas

Pamirškite šį žodį. Ne, ne paprastai pamirškite. Sukiškite šį objektyvumą į kokią nors kiaurymę savo kūne. Visiems laikams. Jeigu keistos tamsios dėmės purvinoje drobėje jums labiausiai primena Roršacho testą – tai jūsų regėjimo, o ne jos talento problemos.

Tiesiog prisiminkite, jog ji nupiešė didingą paveikslą, parašė genialią knygą arba suvaidino kur kas geriau už Sarą Bernar. Ir jeigu jūs taip negalvojate, tai jūsų užduotis nemeluoti. Jūsų užduotis meluoti su įkvėpimų, įtikinamai ir iškalbingai. Taip, kad ji ničnieko neįtartų. O ji įtarinės, galite tuo neabejoti, kadangi refleksija – jos antrasis vardas.

Adrenalinas

Akivaizdu, jog kūrybingai moteriai reikalingos emocijos. Reikalingos darbui, o ne pasilinksminimui. O koks paprasčiausias būdas išgauti emocijas? Teisingai: bjaurus užeigos skandalas. Kad neišeitumėte iš proto ir neužmuštumėte jos vietoje, reikia suprasti, kad ji ne šiaip sau prikibo be priežasties. Ji pusryčiauja. Štai tu pusryčiauji prieš darbą? Ir ji taip pat. O tai, kad ji pusryčiauja jūsų smegenimis, tai jums gaila ar ką?

Buitis

Ne, ji gali išvalyti unitazą ir pastovėti eilėje. Bet Kokia Kaina. Tiesiog patikėkite, kad padaryti tą pačiam kainuos kur kas mažiau.

Krizė

Reikia suprasti, kad kūrybinių profesijų žmones nuolat stabdo kažkokie buki žmonės: buki užsakovai, buki prodiuseriai, ir redaktoriai, buki galerijų savininkai – visi buki planetos žmonės susirenka aplink jūsų saulutę ir puolasi barti, įžeidinėti, žeminti, neimti į darbą. Tai kritinis momentas, kai nuo jūsų priklauso, jei ne viskas, tai bent daug kas. Nesugalvokite teikti psichologinės pagalbos tema „Pagalvokime kur tu padarei klaidą“. Ji niekur nepadarė klaidos, aišku? Tiesiog jie visi buki!!!

Prizas

Užtai su ja niekada. Nie-ka-da nebūna nuobodu. Galų gale, pasikarti jūs visada spėsite.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 294

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...