infa.lt

Patarimai, kurie gali išgelbėti Jūsų gyvybę

23 kovo
19:02 2016

music.lt

užpuolimas

Pasaulyje dažnai pagrobiami žmonės, ypač moterys, net ir dienos metu! Taigi, atnaujinkite savo žinias, kaip elgtis kritišku atveju. Perskaitykite 10 svarbių patarimų.

Geriau būti atsargioms šiame beprotiškame pasaulyje.

1. Patarimas nuo Tae Kwon Do:
Alkūnė yra stipriausias jūsų kūno taškas. Jei tik turite šansą užpuolimo atveju, pasinaudokite tuo!

2. Iš turistinio gido:
Jei užpuolikas pareikalauja jūsų piniginės NEDUOKITE JOS JAM Į RANKAS! Svieskite ją kuo toliau nuo savęs… Yra šansų, kad jis labiau susidomės jūsų pinigais, negu jumis, ir puls prie jų. BĖKITE KAIP IŠPROTĖJUS KITA KRYPTIMI!

3. Jei jus įkišo į automobilio bagažinę, išmuškite galinius šviestuvus, iškiškite ranką per skylę ir mojuokite iki išprotėjimo. Vairuotojas to nematys, bet matys visi kiti. Toks variantas jau yra išgelbėjęs gyvybes. kaip apsiginti

4. Kartais moterys, įsėdusios į automobilį mėgsta pasikrapštyt – peržiūrėti čekius, sudaryti pirkinių sąrašą ar pasidažyti. NEDARYKITE ŠITO! Užpuolikas gali jus stebėti ir tai jam puiki proga įšokti į automobilį iš keleivio pusės, įremti pistoletą jums į galvą ir liepti kažkur važiuoti. KAI TIK ĮLIPATE Į SAVO AUTOMOBILĮ – UŽSIRAKINKITE DURIS IR VAŽIUOKITE!

Jei kas nors jau yra automobilyje su šaunamuoju ginklu, įremtu jums į galvą NEVAŽIUOKITE KUR JUMS LIEPIA. Kartojame: NEVAŽIUOKITE!
Vietoj to spauskite akceleratorių iki dugno ir kalkite į kitą automobilį, ar bet ką ir negailėkite mašinos. Jūsų oro pagalvės gali jus išgelbėti! Jei užpuolikas buvo ant užpakalinės sėdynės – jam klius daugiausiai. Kai tik sudaužote automobilį, išsigaukite lauk ir bėkite. Tai vis tiek geriau, negu jūsų miręs kūnas nuošalioje vietovėje. savigyna, uzpuolimas, pavojus

5. Kaip įlipate į savo automobilį stovėjimo aikštelėje arba požeminiame garaže:

A) Būkite atidi, apsidairykite, pasižiūrėkite į mašinos vidų, patikrinkite galinę sėdynę ir grindis.

B) Jei šalia pastatytas mikroautobusas, ar didesnis automobilis lipkite į savo automobilį per keleivio pusę. Dauguma serijinių žudikų užpuola savo aukas įtraukdami į savo mini-veną, kai jos lipa į savo automobilį. prievarta, smurtas

C) Atkreipkite dėmesį į automobilius, pastatytus iš abiejų jūsų automobilio pusių. Jei pamatote sėdintį vienišą vyriškį, gal geriau eikite atgal iš kur atėjote – į prekybos centrą, stotį, darbą – ir paprašykite apsauginio ar policininko jus palydėti. VISADA GERIAU PASIRODYT KVAILAI AR PARANOJIŠKAI, NEI TAPTI MIRUSIA.

6. VISADA važiuokite liftu, nelipkite laiptais. Laiptai yra labai nesaugi vieta būti vienai, tai labai gera nusikaltimo vieta.
YPAČ NAKTĮ!

7. Jei nusikaltėlis turi ginklą, bet jūsų nepagavo, nelaiko – VISADA BĖKITE! Į bėgantį taikinį pataiko 4 kartus iš 100, ir net tuo atveju, jei pataikė – DAŽNIAUSIAI NE į gyvybiškai svarbų organą. BĖKITE ZIGZAGU, JEI TIK GALITE!

8. Moterys dažnai yra labai jautrios, atjaučiančios. STOP! JUS gali išprievartauti arba nužudyti. Daugelis serijinių žudikų – gerai atrodantys, inteligentiški vyriškiai. Yra atvejų, kai jie žaisdavo jautrių moterų jausmais – eidavo pasiramsčiuodami lazdele, šlubuodami, paprašydavo pagalbos įlipant į automobilį ir įviliodavo eilinę auką į pinkles.

9. Dar viena saugumo taisyklė:

Viena moteris naktį išgirdo verkiant vaiką už savo lauko durų. Ji paskambino į policiją, nes buvo jau vėlu ir jai tai pasirodė keista. Policininkai pasakė: „Kad ir kas beatsitiktų – NEATIDARYKITE DURŲ!” Jie įtarė, kad nusikaltėlis turi įrašęs vaiko verksmą į grotuvą ir tokiu būdu vilioja aukas. Kiekviena moteris lengvai užkibs ant tokio jauko: juk verkiantis vaikas lauke naktį privers daugumą eiti pasižiūrėti, kas atsitiko. Ir daugiau moterų buvo pranešusios, kad girdėjo naktį lauke verkiantį vaiką. NESKUBĖKITE ATIDARINĖTI DURŲ PASIGIRDUS BET KOKIEMS KEISTIEMS GARSAMS. SMALSUMAS KARTAIS ŽUDO!

10. Vandens pinklės! Jei turite vandens kranus savo namo kieme ir staiga naktį išgirstate, kaip kliokia vanduo, tai nebūtinai turi būti trūkę vamzdžiai. Būk budrūs, elkitės atsargiai, paskambinkite kaimynams!

PERDUOKITE ŽINIAS KITIEMS! ŽVAKĖS LIEPSNA NESUSILPNĖJA, JEI NUO JOS UŽDEGI KITAS ŽVAKES. Gyvename pasaulyje, kuriame pilna pamišėlių, taigi, geriau pasisaugoti, nei galėtis po laiko.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 723

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...