infa.lt

Kaip teisingai dirbti su informacija

29 rugpjūčio
23:05 2015

niekoKaip nepilnas informacijos įsisavinimas veikia žmogaus sveikatą? Koks paprasčiausias būdas sukiršinti valstybes, tautas, šalis? Kodėl ši sistema retai sutrinka ir kaip jai pasipriešinti? Žmogaus, turinčio kai kuriuos ekstrasensorinius sugebėjimus, požiūris į tai…

Ir štai mano paslaptis, labai paprasta paslaptis;
tik širdimi galima pamatyti tai,
kas egzistuoja, tačiau lieka nematomu akims.

Antuanas de Sent-Egzepiuri

Apie informacijos suvokimą ir jos poveikį žmogaus sveikatai, jos poveikį šalims ir santykiams tarp valstybių

Nuo autoriaus

Trumpa kai kurių momentų iš mano dvasinio kelio santrauka, kaip man atrodo, leis lengviau suprasti straipsnį „Apie informacijos suvokimą ir jos poveikį žmogaus sveikatai, jos poveikį šalims ir santykiams tarp valstybių”

Vietoje įžangos

7-8 metų amžiaus aš dažnai „skraidžiau”. Ir iki šiol prisimenu tuos ryškius ir spalvingus astralinius skrydžius, iš kurių stengdavausi parsinešti spurgų ar keksų ( aš – didelis smaližius).
Išvada kurią aš padariau tuo metu- nieko materialaus iš astralinio į materialų pasaulį pasiimti su savimi neįmanoma..

Vėliau atsivėrė sugebėjmas matyti energetinius kanalus ir atsirado vaikiškas smalsumas su jais pažaisti, kas kartais baigdavosi skausmingais pojūčiais fiziniame kūne (nors ir žaidžiau su energetiniais srautais).
Asmeninė išvada: be reikiamų žinių nelįsk ten, kur nereikia.

Kai man buvo 15, mudu su seserimi mėgome telepatinius žaidimus: nurodyti išrinktą kortą, paimti nuo stalo išrinktą daiktą ir t.t.
Išvada, prie kurios aš priėjau bežaisdamas: pasikeitimas mintimis egzistuoja (apie telepatiją tuo metu aš dar nežinojau).

Būdamas 20 metų išmokau savo seserį „paleisti” į astralines keliones po kitus pasaulius. Šis pokštavimas vos nesibaigė jos mirtimi vienos iš kelionių metu (ne dėl mano kaltės). Man vos pavyko ją išgelbėti.
Išvada: kelionės laike ir erdvėje su kito žmogaus energetika įmanoma, bet labai pavojinga.

Sekančius 10-15 metų aš kaupiau patirtį diagnozuodamas susirgimus, gydant, užsiimant aiškiaregyste, dematerializavimu ir teleportavimu. Ir grįžau prie savo mėgstamos temos – kelionės laike ir erdvėje. Vienoje iš jų, kartu su giminaičiu, mačiau TSRS pabaigą, buvusių respublikų išėjimo iš sąjungos sudėties seką ir nepriklausomų valstybių susidarymą. Įdomu, kad dar prieš keturis metus iki didżiosios valstybės pabaigos, mes žinojome apie tokias „smulkmenas”, kaip Uralo, ar tai Priešuralio nepriklausomos respublikos sukūrimą, kuri gyvavo vos 3-4 dienas. Per tokio pobūdžio keliones, tokios „smulkmenos” – pats geriausias įrodymas, kad tokios kelionės ne fantazijos. Įvykiai, įvykę per pastaruosius metus, visiškai patvirtino anksčiau gautą informaciją.

Dabartiniai įvykiai Ukrainoje, man buvo žinomi prieš du metus nuo jų pradžios. Tos pranašystės smarkiai išgąsdino atsitiktinį liudininką. (Gal dėl to, kad pamatytus įvykius palaikė tiesiog beprotybe, o gal vis tik pajuto visą būsimų įvykių gilumą ir svarbą,).

Išvada iš ilgamečių kelionių laike ir erdvėje patirties: informacijos gavimas apie ateities (ir praeities) įvykius įmanomas tam tikromis sąlygomis, tačiau sunku nustatyti tikslų įvykių laiką ir pobūdį realiame pasaulyje.

Žurnalisto darbas man suteikė galimybę 80- aisiais metais susitikti su daugeliu ekstrasensų. Bet tik Nikolajaus Levašovo atsakymai į mane dominčius klausimus sutapdavo su mano asmeninėmis išvadomis ir su ta patirtimi, kurią aš jau turėjau tuo metu. Mes tapome draugais ir tai mums leido diskutuoti aktualiomis temomis. Po atvykimo į JAV, Nikolajui pakvietus, aš užsiėmiau mėgstamu darbu – žmogaus minčių įtakos aplinkai tyrimu.

Žmonių gydymas energetika man davė galimybes sukaupti kai kurias lėšas, kurias aš skyriau savo nepriklausomiems tyrimams. Todėl 2006 metais atsisakiau nuo labai viliojančio pasiūlymo, kurį gavau iš įžymaus japonų tyrinėtojo daktaro Jamoto (jis išgarsėjo paviešinęs nuotraukas su sušaldytais vandens lašais)- suvienyti jėgas tiriant žmogaus minties ir emocijų poveikį vandens struktūrai.
Mano eksperimentų rezultatai apie tai, kad vanduo priima, išsaugo ir perduoda į jį įdėtą informaciją, patvirtino rezultatus gautus trimis metais anksčiau Berklio universitete (Kalifornija).

Laisvalaikiu aš ieškojau naujų netradicinio ligų gydymo būdų. Pavyzdžiui, Maui Ocean Healing ir State of Dual Consciousness, kurie parodė savo efektyvumą praktikoje. Naudojant State of Dual Consciousness metodą aš gavau įdomius atsakymus į klausimus, kurie mane domino dešimtmečius: apie gyvenimo tikslus ir prasmę, apie mirtį, gyvenimą po mirties, apie Dievą ir kt.

Gauta informacija buvo tokia aiški ir paprasta, kas privertė mane susimąstyti: o kodėl kiti to nemato ir nesuvokia?

Tolimesnis State of Dual Consciousness metodo pritaikymas davė atsakymus į tai ir daugelį kitų: apie karmą, apie buvusius gyvenimus, apie pasirinkimo laisvę, apie likimą, apie vykstančių pasaulyje įvykių ir procesų tarpusavio sąveiką ir įtaką ir kt. Visgi tai gana sudėtinga sritis, kuri siūlo iš pagrindų pakeisti požiūrį ir visiškai atsisakyti įsigalėjusių šiuolaikinėje visuomenėje dogmų, idėjų ir paplitusių nuomonių.

State of Dual Consciousness metodas leidžia ne tik greitai ir efektyviai išgydyti pacientus su kai kuriais psichiniais sutrikimais (kartais net per vieną seansą), bet ir gauti patvirtinimus apie senovės išminčių filosofines ir teologines išvadas. Taip pat šis metodas leidžia išskirti valdančių grupių „redaguotas” ir/ar visiškai pašalintas ,,smulkmenas“, kas net ir dabar įgalina stabdyti praktikuojančių šiuos metodus asmenybių dvasinį tobulėjimą.

Informacija ir žinios gautos naudojantis State of Dual Consciousness iš esmės skiriasi nuo informacijos ir žinių,gautų skaitant literatūrą šiomis temomis, savo gilumu ir kokybe. Naudodamas šį metodą kiekvienas evoliuciškai subrendęs žmogus gali gauti priėjimą prie buvusios, dabartinės ir būsimos informacijos, kuri, be abejonių, pakeis ne tik jo pasaulėjautą, bet ir visą jo gyvenimą.

Nuo 2000 iki 2011 buvau užsiėmęs moksliniais tyrimais apie žmogaus minties poveikį vandens energetikai Funkcinių Tyrimų Centre (Kalifornija). Tyrimo rezultatai buvo pristatyti Inžinerinių anomalijų konferencijoje (PEAR), (Princeton, Pensilvanija), taip pat Italijoje, mokslinių tyrimų bendruomenės tarptautinėje konferencijoje 2010 metais.

Aš esu energetinio gydymo tyrimo instituto (Portlandas, Oregonas) įkūrėjas; „Išgijimo paslaptys ” (2002) knygos bendraautorius, Tarptautinės subtilių energetinių išteklių ir energetinės medicinos draugijos (ISSSEEM) narys, mokslinių tyrimų instituto (ISE) narys, integralių transformacijų klinikos(CIT) narys ir Extraordinary Services and Technologies, Inc. (ESTI) narys.

Ar ši informacija ir jos suvokimas turi toli siekiančių pasekmių žmonėms?

Kad gautume atsakymą mes turime, pirmoje eilėje suvokti kokio pobūdžio informacija liejasi į mus iš televizijos, radijo, laikraščių, interneto ir iš kitų masinės informacijos priemonių kanalų. Beveik vienbalsiai mes prieisime išvados, kad didžioji jos dalis, švelniai tariant, neatspindi realybės arba mus atitraukia nuo realybės. Didžioji laiko dalis masinėse informacijos priemonėse (ypatingai tą galima pastebėti televizijos programose) skiriama įvairių žanrų programoms, praskiestomis išsklaidytos informacijos dalelėmis ir pateikta mums taip, kad neštų naudą televizijos, radijo ir kitų MIP šeimininkams.

Tie kas valdo MIP ar jas kontroliuoja – tai tokie pat žmonės kaip ir mes, su savo konkrečiais tikslais gyvenime. Nors iš esmės jų pagrindinis tikslas gauti kuo didesnius pelnus. Todėl jie, be jokių abejonių, pateiks jų turimą informaciją jiems naudingoje šviesoje, siekdami išgauti kuo didesnį pelną. Visiškai suprantama, kad kažkokia dalis informacijos bus nuslėpta, kita – išpūsta, atsiras fantazijos elementų – kad informacija taptų labiau patrauklia ir intriguojančia… Arba bus sugalvota didžiulė apgaulė.

Tiems, kurie vis dar abejoja šiuo faktu, siūlyčiau prisiminti nors vieną vardą iš valdžios atstovų šeimos narių, draugų, kolegų, kurie visiems girdint diena dienon kalbėtų apie atstumiančius savo charakterio bruožus, apie nekilnius poelgius, kuriuos jie padarė praeityje arba ketina padaryti ateityje.

Esu tikras, kad tokio nerasite nei vieno!

Žinoma daug istorinių faktų, kai pavienių asmenų nuomonė, padiktuota asmeninės naudos, atvesdavo prie įvykių iškraipymų ir iš pagrindų pakeisdavo visuomenės nuomonę. Paimkime kaip pavyzdį, reinkarnaciją. Daugelis apie ją iš viso negirdėjo, o tie, kurie girdėjo – arba ją pripažįsta arba kategoriškai atmeta.
Gal tame neigime slypi tos atitinkamos informacijos visuomenėje nebuvimas?

Istorija liudija, kad krikščionybės mokymo pradžioje reinkarnacija turėjo platų pripažinimą. Bet 325 mūsų eros metais Didžiąjame Susirinkime, imperatoriaus Konstantino I įsakymu sukviestame Nikėjoje (Iznikas, Turkija), dalyvaujant 318 krikščionių vyskupams, buvo priimtas sprendimas pašalinti žodį „reinkarnacija” ir viską, kas su juo susiję iš religinių raštų.
Ir štai šiandien – praėjus 17 šimtmečių – mes mokame didžiulę kainą už vyskupų sprendimą „redaguoti” informaciją.
„Visos priemonės teisėtos” – toks kai kurių asmenų, statančių į pirmą eilę savo finansinius, politinius, geopolitinius ir kt. tikslus, devizas.

Informacija cirkuliuojanti MIP taip pat tikslingai sukuria žmonių tarpe tam tikrą emocinį atgarsį: laimę ar liūdesį, baimę ar įtūžį, meilę ar neapykantą… Tai labai efektyvus būdas sukurti palankią dirvą formuojant visuomenės sąmonę, paruošiant ją ateinančioms, bet suplanuotoms jau šiandien, reformoms. Reikiamo visuomenės emocinio nusiteikimo formavimas iškels piktadarį į valdžią ir lengvai apjuodins ar sunaikins sąžiningą žmogų, nuvers teisėtai išrinktą prezidentą ar įvels šalį į karinius veiksmus… Ir visa tai bus mažo ar didelio melo suredaguotoje informacijoje rezultatas.

Šitas ir kiti manipuliavimo metodai visuomenės sąmonėje labai gerai žinomi dar nuo senų laikų. Ir tik mūsų dienomis jie tapo ypač efektingi plačiai panaudojant technologijas, leidžiančias greitai „įdiegti” informaciją milijonams žmonių visuose planetos kontinentuose ir nukreipti visuomenės nuomonę reikiama vaga ypatingai didelėse teritorijose. O tai, savo ruožtu, padidina konflikto dalyvių kiekį, žymiai išaugina karinių konfliktų ir karų skaičių, sukuriant didelį pavojų žmonijai.

„Visiškai slaptai”

Jeigu kas nors nesutinka su tuo, kas buvo pasakyta ir vis dar galvoja, kad gauna informaciją visa apimtimi, leiskite man pateikti pavyzdį- plačiai žinomą faktą apie įvairaus įslaptinimo lygio paslaptis esančias visuomenėje ir jų būtinumo pripažinimą. „Konfidencialu”, „skirta tik personalui”, „visiškai slaptai” ir kiti analogiški štampai dedami ant dokumentų ir naudojami visuomenėje, kad išskirtų dalį žmonių, kurie gauna priėjimą prie konfidencialios informacijos. Kuo labiau įslaptinta informacija, tuo mažesnė dalis žmonių turi priėjimą prie jos.

Ne veltui sakoma, kad nieko nėra taip vertingo šiame pasaulyje, kaip laiku gauta informacija. Juk tai tai reiškia būti pirmam eilėje ir gauti daugiau privalumų ir greičiau, nei likusieji.

Jeigu jūs laiku gavote „insaidinę” informaciją iš fondų biržos – jūs akimirksniu pralobsite, jeigu jūs gavote informaciją apie savo politinio priešininko silpnybes – jūs laimėsite politinę kovą, jeigu jūs gavote visą informaciją apie savo priešininką – jūs laimėsite karinę kampaniją ir t.t. ir pan.

Tokiu būdu, kuo išsamesnės žinios – tuo daugiau galimybių tapti nugalėtoju bet kokioje sferoje: socialinėje, finansinėje, politinėje, karinėje ir kitose srityse. Svarbios informacijos nuslėpimas nuo priešininko padidina jau turimus šansus pasiekti pergalę. Tokiu būdu siekiant toli einančių tikslų, būtina iš vienos pusės gauti kuo daugiau išsamesnės informacijos ir iš kitos pusės, nuslėpti, kiek tai įmanoma, informaciją nuo priešininkų.

Kuo žmogus tampa turtingesnis ir įtaigingesnis – tuo daugiau jis turi galimybių gauti slaptą informaciją ir ją nuslėpti. Įsivaizduokime, kad grupė žmonių surinko tam tikrą informacijos, kuri turi būti laikoma paslaptyje, kiekį. Sąlyginai pavadinkime ją žodžiu – „formation”. Dėl įvairių priežasčių (finansinės atskaitomybės, liudininkų kiekio, nutekėjimo į MIP ir t.t.), visą ją nuslėpti nebuvo galimybių. Todėl buvo nutarta dalį informacijos paviešinti. Pavyzdžiui tarkime, kad paviešintos informacijos dalis buvo „…ation”.
Paviešinta informacija, tegul ir sutrumpinta forma (juk niekas nežino, kad tai tik jos dalis) iššauks masę komentarų, karštas diskusijas ir tarpnacionalinius ginčus, kurių eigoje žmonės pasistengs „prisikasti” iki tiesos. Kai kurie bus įsitikinę, kad tai bus – „observation” (stebėjimas), o kiti bus įsitikinę, kad tai – „unification” (suvienijimas).

Įvairių nuomonių pasekėjai susivienys, organizuos grupes ir partijas, pritrauks finansavimą, mokslininkus ir tyrinėtojus į savo pusę, kad patvirtintų savo logiškas išvadas. Bus publikuojami straipsniai, parašytos knygos ir išplėtotos diskusijos. Interviu gausume skęs televizija, radijas ir internetas. Pasirodys daugybė „ekspertų” komentarų, palaikančių vieno ar kito nuomonę

Masė žmonių nejučia bus įtraukti į šitą procesą, ir beveik kiekvienas privalės nuspręsti kurią pusę palaikyti. Kai nuomonių nesutarimai pasieks kulminaciją, į kovą stos ginkluotos pajėgos, įtraukiant ir pačią armiją, kuri su ginklais rankose gins „vienintelę teisingą nuomonę”. Įsiplieks lokalūs kariniai konfliktai, šalys bus įtrauktos į tikrą karą…

Istorijoje daugybė žiaurių konfliktų ir karų tarp grupių, palaikančių skirtingus požiūrius, pavyzdžių. Prisiminkime kad ir religinius karus. Jie buvo vedami šimtmečiais ir net dabar dar nesibaigė. Ir vien tik dėl to, kad skirtingi žmonės skirtingai aiškina… dalinę informaciją, pateiktą senoviniuose rankraščiuose.

Sunku pasiekti susitarimą tarp dviejų galingų grupuočių, turinčių skirtingą požiūrį į tą pačią problemą, bet dar sunkiau plėtoti taikius sprendimus, jeigu nuomonių konflikte dalyvauja daugiau nei dvi pusės.

Vaikai ir suaugusieji

Vaikai žaidžia su mašinėlėmis smėliadėžėje, kuri, kaip jie teigia, priklauso jiems, lygiai kaip ir jų žaislinės mašinos. Vaikai nešioja blizgančius stikliukus ar plastmasinius papuošalus ir neketina dalintis nei žaislais, nei smėliadėže, nei savo papuošalais su kitais vaikais. Jie gins iki ašarų savo „brangų” turtą kumščiais, verksmu ir kreipsis į auklėtojus, kad šie juos palaikytų ir apgintų.

Praėjo metai…vaikas išaugo… Dabar jis turi deimantus vietoj stiklinių papuošalų, dešimtis prabangių automobilių ir visą šalį – žaidimo aikštelę. Ir jis gins savo „brangų” turtą pasitelkęs masinių informacijos priemonių (MIP) pagalbą, karines pajėgas įskaitant atominį ginklą, mokslininkų kohortą, tyrinėtojus ir juristus, kurie visada palaikys ir įrodys jo juridines teises valdyti visus tuos turtus.

Teigiama kad pastaruoju metu žmonija pasiekė didelį progresą savo išsivystyme. Kas liečia mane, – tai aš matau tą patį vaiką, kuris savo nuomonės apsaugos vardan pakeitė tik žaislus, priemones ir šalininkus į labiau „įtakingus” ir galingus. O ką matote Jūs?
lentelė

Ši schema yra universali, padedanti suprasti skirtingų nuomonių mechanizmą. Jums tereikia įrašyti reikiamą grupių, turinčių skirtingas nuomones, skaičių, realių žmonių pavardes (iš mokyklos ar universiteto laikų), šalis (JAV – Rusija, JAV – ES šalys ir t.t.), religijas ir religinius įsitikinimus (krikščionybė – islamas ir t.p.), kad galėtumėt įsitikinti, jog ji pritaikoma bet kokiam šiuolaikinės visuomenės lygmeniui – nuo vaikų darželio iki valstybių ar valstybinių grupių.

Nuomonė ir sveikata

Nuomonių konflikto kilmės suvokimas svarbus dėl daugelio aspektų, tačiau dabar mes atkreipsime dėmesį tik į vieną iš jų: jo įtaka mūsų sveikatai.

Žinoma, kad žmogus susidaro tam tikrą nuomonę po jam prieinamos informacijos apdorojimo logikos pagalba. Šis procesas priklauso nuo amžiaus, išsilavinimo, socialinės aplinkos, žmogaus interesų ir daugelio kitų aplinkybių – sąlygos gerai žinomos ir gerai ištirtos daugelio tyrinėtojų iš daugelio šalių ir įvairiais laikotarpiais.

Bet egzistuoja dar vienas faktorius į kurį negalima neatsižvelgti svarstant klausimą apie skirtingų nuomonių formavimą. Tai – žmogaus dvasinio lygio evoliucija. Sielos, įsikūnijusios žmogaus kūne, skiriasi pagal praeitų gyvenimų lygį ir, tokiu būdu, pagal jų praeities patirtį, kuri įtakoja žmogui prieinamos informacijos apdorojimo procesą ir nuosavos nuomonės suformavimą. Tai reiškia, kad du žmonės, tos pačios lyties, vieno amžiaus, tos pačios rasės, gyvenančių toje pačioje socialinėje aplinkoje ir t.t., skirtingai apdoros tą pačią informacijos apimtį ir prieis skirtingų išvadų. Čia kaip su pirštų antspaudais – jūs nerasite nei vieno žmogaus su tais pačiais antspaudais milijardo žmonių tarpe.

Jeigu Jūs pažvelgsite į žmogaus auros energetinius kūnus, tai būsite nustebinti aptikę, kad jiems taip pat būdinga unikali struktūra, būdinga kiekvienam žmogui. Nei viena iš jų nesikartoja žmogaus auroje. Antra vertus, kas Jus nustebins dar labiau, tai pasikeitimai, kurie akimirksniu vyksta energetiniuose kūnuose (aurose) ir tiesiogiai priklauso nuo žmogaus minčių ir emocijų. Stresas, neigiamos emocijos ir neigiamos mintys pritraukia taip vadinamus neigiamus dažnius ir suformuoja „sunkias” energetines daleles. Pagal dėsnį „panašus pritraukia panašų”, jie pritraukia kitas mažas „sunkiąsias” energetines daleles. Ir su kiekvienu nauju stresu, su kiekviena nauja neigiamų emocijų porcija jūs didinate jų kiekį. Galiausiai, pasekoje, jūsų auroje atsiras „žemo dažnio energetinis blokas”.

Naujai susidaręs blokas „susiaurina” kanalą, kuriuo energija teka skirtingas kūno dalis ir sukelia jos nepakankamumą, palaikant normalų organų darbą.

organai - aura
Įsivaizduokite, kad vandentiekio vamzdžiai padengti storomis mineralinėmis nuosėdomis. Ar jus patenkins silpnas vandens spaudimas jeigu stovėsite po dušu?

Arba užtvanka, kuri užtvėrė natūralią upės tėkmę… Ar gaus laukai esantys žemiau užtvankos pakankamą vandens kiekį reikalingą žemdirbystei?

Būtent taip vyksta ir žmogaus kūne: energetikos srautas susilpnėja ir jis tampa nebepakankamas normalaus organų darbo palaikymui.

Jeigu jūs linkę bet kokią gaunamą informaciją priimti kaip tiesą; besąlygiškai sutikti su bet kokio „eksperto” nuomone; aitrinate save emocijomis po kiekvieno perskaityto komentaro ir esate pasiryžęs ginti savo požiūrį (atsiprašau, „ekspertų” požiūrį) nuo visų, kas šiai nuomonei nepritaria, tai reiškia, kad jau sukūrėte „sunkios energetikos blokus”. Tad ruoškitės jau neužilgo dažniems vizitams pas gydytojus…

Dar viena maža detalė: pas mus visus yra begalė susirgimų „sėklų”, pūpsančių žmogaus energetiniame lauke (auroje). Stresinės situacijos, mūsų atveju, dėl nuomonių skirtumų, sukurs palankias sąlygas jų „sudygimui”. Rezultatas tas pats: ligų atsiradimas ir vizitai pas gydytojus.

„Energetinių blokų” susidarymo procesas gali trukti metų metus ir liga pasirodys lyg iš niekur, netikėtai ir be jokių „logiškų paaiškinimų”.

Išrašyti vaistai ir preparatai nepadės atstatyti sveikatos, nes jie nėra nukreipti prieš energetinius blokus ir negali jų pašalinti iš energetinių kūnų. Netgi farmacinės kompanijos tą pripažįsta, sakydamos, kad jų preparatai ” užmuša simptomus”, bet ne išgydo…

…Ir štai jūs palikti vieniši su savo paties sukurta liga. Ką daryti?

Vienas iš galimų variantų – išjungti televizorių ir radijo imtuvą, atsisakyti laikraščių prenumeratos ir laikytis kuo toliau nuo interneto. Pradėkite skaityti knygas dvasinėmis temomis, pradėkite mąstyti apie žmonijos gyvenimo tikslus, apie sunkumų kilmę ir pačius sunkumus, su kuriais jūs susiduriate savo gyvenime.

Mąstykite bet kokia dvasine tema, kuri jums kelia didžiausią susidomėjimą. Ateityje išplėskite savo temų sąrašą ir išdrįskite surasti atsakymus, pavyzdžiui, apie gyvenimą po mirties, apie Dievo egzistavimą, apie likimą, apie pasirinkimo laisvę, valios laisvę ir apie kitką. Atverkite savo širdį ir protą, nes pasaulyje daug reiškinių, kurių žmogiškąja logika paaiškinti negalima.

Nesustokite prie išvadų, kurių priėjote savo pamąstymuose – jos laikinos. Ir jos pasikeis, kai tik jūs gausite papildomą „porciją” naujos informacijos arba vėlgi įgausite naujų dvasinių įgūdžių. Kai kurie iš jų Jus transformuos. Jie pakeis įprastą gyvenimo būdą per šimtąsias sekundės dalis ir Jūs atsidursite naujame kelyje, kurio egzistavimą anksčiau kategoriškai neigėte.

Neverta tikėtis staigaus sveikatos pagerėjimo iškart po to, kai Jūs išjungsite televizorių ir nutrauksite „kumštynes” su oponentais. Praeis ne mažiau kaip šeši mėnesiai, kai pradėsite pastebėti nedidelius teigiamus pagerėjimus Jūsų sveikatoje. Tai periodas, kurio metu energetiniame kūne atsiras mikroskopinės dalelytės su didesniais dažniais ir tolimesniu į jas panašių dalelyčių pritraukimu. Kažkuriuo metu jos pradės dominuoti prieš „energetinį bloką”.

Prasidės Jūsų sveikimas

Kaip pasirūpinti savo sveikata priklauso tik nuo Jūsų…nuo to, kokius dažnius jūs išsirinksite savo tikslams…tuos, kurie pablogins sveikatą ar tuos, kurie palaikys ją ilgą laiką geros formos.

Receptas tiek paprastas, kad neišvengiamai kyla klausimas: kodėl juo nesinaudojama? Atsakymas taip pat labai paprastas: todėl, kad dauguma iš mūsų nori gauti ” viską ir vakar” neįdedant iš savo pusės jokių pastangų. Kai kuriems iš mūsų sunku pripažinti, kad išgijimas ilgas procesas, kuris susideda iš daugelio mažų tarpinių procesų. Ir niekas negali jų ignoruoti, kad greičiau pasiektų pasveikimą- nepriklausomai nuo to, kokie kilnūs bebūtų Jūsų tikslai. Tai, tarp kitko, pasakytina ir apie norą ir troškimą kuo greičiau atverti vidinius ekstrasensorinius sugebėjimus…su žiniuonio pagalba, ar be jos.

Ar galite paminėti nors vieną iš naujagimių, kuris atėjo į šį pasaulį, jau su moksliniu laipsniu ir stambios kompanijos generalinio direktoriaus atlyginimu? Ar duos obelis vaisius žiemos viduryje, net jeigu jums jų taip reikia?
Ir nesvarbu, ar barškinsite būgnu ar šoksite aplink medį, dainuosite dainas ar prakeiksite vildamiesi, kad tai padės. Bet ar padės?

Net vaikas žino, kad medis duos vaisius, kai tam bus tinkamos sąlygos: pakankamas kiekis vandens, trąšų, ne sausringu metu, išvengus naktinio šaltuko žydėjimo metu, vabzdžių- kenkėjų ir t.t, ir pan..

Tiek daug sąlygų…ir tik medžiui, kad atsirastų vaisiai…

Kodėl kai kurie iki šiol tvirtina, kad procesai, vykstantys žmogaus kūne, žymiai paprastesni, nei medyje ir į juos nereikia kreipti dėmesio?

Kam nors pavyko atsikratyti ligos per vieną dieną?… Ar po vieno apsilankymo pas gydytoją?… Ar pas žiniuonį? – Suprantama, kad ne!..

…Todėl, kad sveikimo procesai vyksta pagal savo dėsnius ir reikalauja tam tikrų sąlygų laikymosi, kurių žmonės dar negeba suprasti. Jų negalima ignoruoti ar pakeisti į aršų norą, į kilnų tikslą ar į laiko stokos pasiteisinimą. Pavyzdžiui: įsivaizduokite, kad Jūs gyvenate rajone, kur vagystės, muštynės, vandalizmas dažnas ir būdingas reiškinys. Jums tai įkyrėjo iki gyvo kaulo ir Jūs norite išsikraustyti į ramią vietelę, kur kaimynai draugiški, Jūsų neapvogs vidur baltos dienos ir niekas nepradurs automobilio padangų. Bet Jūs puikiai suprantate, jog, jei norite, kad puoselėjama svajonė išsipildytų, reikia sutaupyti pakankamai lėšų. O tam reikia dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti, atsisakant daug ko, būnant pasiryžusiu iškęsti netektis ir sunkumus.

Jeigu Jūs nusprendėte pagerinti savo sveikatą, tai galite susidurti su tomis pačiomis problemomis: ir su finansinėmis, ir su nenumatytais sunkumais, ir su sunkaus darbo būtinybe, ir su kantrybės trūkumu.

Intriguojanti detalė

Yra dar viena proga susimąstyti apie savo sveikatą ryšium su „paredaguota” informacija, cirkuliuojančia visuomenėje. Ir ši proga itin intriguojanti…

Net patys turtingiausi ir galingiausi asmenys, turintys visas reikalingas priemones ir sąlygas gauti bet kokią informaciją iš bet kokio šaltinio – niekuomet negalės gauti visos informacijos.

Priežastis slypi apribojimuose būdinguose žmonių jausmams. Tiksliau – dažnių diapazono ribose, kuriose operuoja mūsų jutimai. Mes žinome, kad žmogus gali girdėti, uosti ar matyti tik tam tikro dažnio diapazonuose. Bet yra dar ir dažniai, kurie yra už žmogiškų jutimų ribų, kuriuose taip pat yra mums reikalinga informacija, nors didžiajai daugumai žmonių prieiga prie jos visiškai nepasiekiama.

Katės regėjimo diapazonas platesnis nei žmogaus ir katė žaidžia su nematomomis žmogaus akiai astralinėmis būtybėmis. Šuo, vizgindamas uodega, bėga prie durų, žinodamas, kad jo šeimininkas grįžta namo, nors jo dar nematyti. Elnias girdi tylų šlamesį, kurio žmogus negali išgirsti.

Kad galėtų išplėsti priimamų dažnių diapazoną, žmogus sukūrė mikroskopus, naktinio matymo prietaisus, radarus, mikrofonus ir t.t. Taip, jie tikrai gera paspirtis, bet vis dar nesugebantys fiksuoti visų egzistuojančių dažnių ir dėl to jie neduoda mums galimybės gauti visą informaciją.

„Viskas grįžta į savo vietas”

Dabar grįžkime į straipsnio pradžią ir prisiminkime, kokia informacijos apimtis buvo gauta siauro asmenų rato.
Tai buvo „…FORMATION”, kuri, mes dabar žinome, buvo nepilna, nes informacijos dalis liko „užslėpta” dažnių diapazone, nepasiekiamame paprastam žmogui. O kas gi ten paslėpta?.. astraliniuose energetiniuose lygmenyse?

paveikslėlis

Šiame schematiniame piešinyje, kaip ir prieš tai, reikia įrašyti tik atitinkamą grupių kiekį, turinčių skirtingas nuomones; realių žmonių vardus, šalis ar jų grupes; religijas ir religinius įsitikinimus, kad įsitikintume, jog jis pritaikomas bet kuriam šiuolaikinės visuomenės lygmeniui – nuo vaikų darželio iki valstybės ar iki valstybinių grupių. Jis taip pat parodo, kaip toli mes būsime atplėšti nuo realybės, jeigu patikėsime informacija, kokia pilna ir įtikima ji mums beatrodytų.

Taigi, pilna informacijos apimtis, kaip mes matome piešinyje 3., buvo „INFORMATION”. Ir tik jos nedidelė dalis, kuri apjungta dviem raidėm „IN…” buvo praleista.

Atrodytų kaip ir niekutis… Bet jis pilnai pakeitė VISOS žmogaus surinktos informacijos prasmę ir pasirodė lemtingu įdiegiant numatytus planus, nes :

• bet kokia informacija, gauta „fiziniame pasaulyje” visada bus nepilna.
• bet kokia išvada, padaryta remiantis nepilna informacija, bus neteisinga, kas atves prie negyvybingų nuomonių ir doktrinų plėtotės.
• planai, sukurti remiantis tokiomis nuomonėmis ir doktrinomis, nebus realizuoti dėl jų neatitikimo realiai situacijai.

1. Todėl veiksmai atlikti ribotos asmenų grupės besiremiančios dalinės informacijos pagrindu, gali duoti tik laikinus ir ne visuomet laukiamus rezultatus, o strateginiai planai… niekada nebus pasiekti.

2. Ne tik strateginiai, bet ir dauguma taktinių planų, paruoštų individų, artimų ribotai asmenų grupei, bus pasmerkti nesėkmei, nes bus kuriami dukart apkarpytos informacijos pagrindu. Ir, nors tų individų nuostoliai bus žymiai svaresni, nei ribotos grupės narių, vis vien jie nebus tokie dideli, kaip pagrindinės žmonių masės, įtrauktos į tų koncepcijų ir politikų realizavimą nuostoliai.

3. Skaitlinga žmonių grupė įtraukta tam, kad priimtų tą ar kitą nuomonę ilgalaikėje perspektyvoje nieko nelaimi, bet daugelis gali netekti ir to, ką turėjo anksčiau. Pastaraisiais dešimtmečiais susikaupė daugybė atvejų, kai žmonės neteko namų, santaupų ir net gyvybių, pasikliaudami visuomenėje cirkuliuojančia informacija ir autoritetingų „ekspertų” nuomone.

Jeigu pasirinktume intuicinių sugebėjimų pažinimo ir vystymo kelią, tai jis atstatytų sveikatą ir suteiktų priėjimą prie informacijos, kuri yra „astraliniame pasaulyje”. Tai leistų pamatyti ne tik tikruosius atskirų figūrų, besidengiančių „suredaguotos” informacijos skraiste, motyvus, bet ir visą žaidimų lauką su visais figūrų ėjimais daugelį metų į priekį, kas leistų išsaugoti sveikatą, išvengti stresų ir nuostolių ateityje.

Bet štai paradoksas…net patys gabiausi aiškiaregiai, turintys priėjimą prie „astralinių kūnų” informacijos, taip pat gauna tik jos dalį!

Ir, kuo aukščiau mes kopsime savo dvasinio tobulėjimo kelyje, vildamiesi gauti visą informaciją iš „žymiai aukštesnių astralinių lygių”, tuo labiau mes suvoksime, kad kiekvienam iš mūsų yra būdingos „informacinės lubos”- aukštis, kuris diktuojamas mūsų dvasinio tobulėjimo lygiu, pasiektu mūsų ankstesniuose gyvenimuose.

Tai ką gi mums daryti, jeigu visos pastangos gauti reikalingą informaciją visada bus ribotos dėl mūsų fizinio kūno galimybių? Ir visos mūsų nuomonės ir išvados, pagrįstos nepilna informacija, bus teisingos tik iš dalies ir tik laikinai teisingos?..

Vietoj epilogo

Melodijos, keliančios nuotaiką, sudėtos iš skirtingų natų, puikus eilėraštis ir kvapą gniaužiantis pasakojimas iš skirtingų raidžių, nuostabus dailininko paveikslas iš skirtingų spalvų, mus supančios gamtos puikumas – iš skirtingų formų, floros ir faunos rūšių… Visos šios dedamosios- skirtingos, bet sujungtos ypatingu būdu, kuris vadinamas harmonija. Visos šitos dalys geba kurti stebuklus.

Skirtingų nuomonių įvairovė – tai puiku ir natūralu, ji gali tapti vienu iš žmonijos tikslų –  išmokti gerbti kitų nuomonę ir harmoningai apjungti jas į visumą, kad galėtume kurti stebuklus apie kuriuos mes net ir nenutuokiame?

Michailas Dechta

pagal kramola.info

parengė: Remigijus Sinkevičius

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 160

Žymos:

Atsiliepimų 11

  1. Nu jo    -  2015-08-30, 17:26

    Negaiškite laiko skaitydami straipsnio. Kad sveikata būtų gera užtenka 90% žmonių tik sporto ir geros mitybos, o straipsnyje tiesiog skiedžiama apie angamtiškas galias. Tai tas pats kas įtikinti save kad esate sveikas – tai tokiu ir būsite (be to aš tikiu savitaiga). Nors aš nesu kritiškas net gi angamtiškoms galioms, bet straipsnyje nieko naudingo neparašyta.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. eglė    -  2015-08-30, 18:43

    Kiekvienas gauna pagal savo suvokimo lygmenį, t.y. pagal žinių „stogą”, kurį „užsidirbo” pereitame gyvenime. Štai todėl žmonių suvokimas tais pačiais klausimais toks skirtingas. Vieni užsitarnavo didesnį-platesnį suvokimą, todėl jie supranta, kas yra rašoma, o jei nesupranta – ieško atsakymų į kylančius klausimus. Kiti gi, jei nesupranta – neieško nieko – jie tiesiog neigia tai, ko nesuprato ir manosi esantys labai protingi. Bet mes būtent iš tokių ir mokomės. Mokomės kokiais nereikia būti 🙂 Tie, niekuo netikintys tikri mūsų mokytojai – ačiū jiems, ir jums „Nu jo” 🙂

    Atsakyti į šį komentarą
  3. vireda    -  2015-09-01, 13:47

    Ačiū už straipsnį. Norėtųsi daugiau tokios info :). Juokiuosi- nes ir straipsnis buvo apie informaciją iš įvairшų šaltinių ir kaip ją priimame. Lauksime tęsinio !

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Rasa    -  2015-09-01, 13:52

    jauciau,kad informaciniai karai lb.kenkia,bet vistiek zalojau save iki samones praradinejimu ir t.t..retkarciais ikvepdavau oro kai atvykdavo dvasiniai mokytojai ir vel i ta pekla.aciu uz labai idomu straipsni.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Simas Simaitis    -  2015-09-01, 19:39

    http://www.sarmatas.lt/02/informacinis-terorizmas-pagrindinis-pavojus-1/
    Kam įdomu ta pačia tema yra paskeltas trijų dalių rašinys apie informacinį terorizmą. Čia pirmoji dalis, kitas dalis lengvai tasite perskaitę pirmąją

    Atsakyti į šį komentarą
  6. Simas Simaitis    -  2015-09-01, 19:42

    http://www.sarmatas.lt/02/informacinis-terorizmas-pagrindinis-pavojus-1/
    Ta pačia tema, įdomus straisnis iš trijų dalių

    Atsakyti į šį komentarą
  7. Rasa    -  2015-09-02, 00:01

    pabaiga lb.patiko.

    Atsakyti į šį komentarą
  8. Soba    -  2015-09-03, 09:57

    Gal žinote daugiau šio autoriaus tekstų? Pabandžiau ieškoti Michailas Dechta, bet neradau…

    Atsakyti į šį komentarą
  9. leja    -  2015-09-04, 09:02

    Soba

    Reikėtų ieškoti rusų kalba, pvz михаил дехта – tada rastumėte. Aš radau nemažai,.

    Atsakyti į šį komentarą
  10. Indre    -  2016-01-13, 17:50

    Pritariu Eglei

    Atsakyti į šį komentarą
  11. Andrius    -  2016-02-03, 19:51

    Mano nuomone Michailas melagis ir pasakų kūrėjas.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Labai ačiū autoriui už pasidalinimą tomis mintimis, kurias savo galvose ir širdyse nešiojosi Universitetą kūrę...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...