infa.lt

Mitingas Klaipėdoje – „Už šeimos teisę kartu su vaikais jaustis saugiai valstybėje”

15 lapkričio
15:11 2018

Mitingas vyks Klaipėdoje, lapkričio 18 dieną, 11 valandą, Atgimimo aikštėje.

Kviečiame visus tėvelius ir mamas, visus žmones, kuriems šeima yra pirma ir pagrindinė vertybė atvykti į mitingą ir išreikšti savo valią nukreiptą prieš masinį vaikų atiminėjimą, ir už šeimos išsaugojimą.

Šeima turi jaustis saugiai valstybėje, kurią pati kuria, išlaiko bei gina. Kurios pagrindinis kertinis akmuo ir yra.

Nesibaigiantys vaikų atėmimo iš šeimų skandalai verčia suklusti ir kelti sau klausimus: kas visu tuo suinteresuotas, ar tokie dalykai apskritai gali vykti demokratinėje teisinėje valstybėje, kai vaikai atimami be teismo ir nesant tikrai pagrįstų priežasčių. Ar tokie institucijų veiksmai yra apskritai teisėti?

Deja, pradeda ryškėti pirmieji Dovilės Šakalienės ir Mykolo Majausko inicijuotos vaiko teisių apsaugos reformos rezultatai, – tai auganti baimė visuomenėje, kuri praranda pasitikėjimą sava valstybe, nekalbant apie įstatymų leidėjus, vieningai balsavusius už šį „vaikų atėmimo įstatymą”.

Ši reforma it nesustabdomas buldozeris traiško šeimų likimus. Be jokio teismo vaikai atplėšiami nuo juos mylinčių tėvų. Tiek tėvai, tiek vaikai rauda kruvinomis ašaromis. Šeimos verčiamos tylėti ir niekam nesiskųsti dėl institucinio smurto bejėgiškai blaškosi ieškodamos nors kokios pagalbos..

Ar reformos iniciatoriai bent uždavė sau klausimą: kaip ji paveiks žmonių likimus, psichiką, dvasinę būklę? Kiek dar motinų turės nusižudyti, kad į tai atkreiptų dėmesį tie, kurie iki šiol gina šią reformą ir jos metodus bei autorius? Ar Lietuvai reikia savo Breiviko, kad į tai būtų atsižvelgta? Ar tai neprimena Stalino trėmimų, kai šeimos buvo išvaromos iš namų, vaikai atskiriami nuo tėvų? Kada pagaliau pas jus prabus sąžinė – įstatymų leidėjai?

Kadangi reformos iniciatorių sąžinė vis dar miega, mes susirinksime mitinge, skirtame išreikšti tvirtą tėvelių poziciją prieš savo vaikų atiminėjimą ir reikalausime iš institucijų:

-nustatyti ir atlyginti valstybės pareigūnų padarytą žalą šeimoms;
-priskirti pareigūnams asmeninę atsakomybę už viršytus įgaliojimus;
-patraukti pareigūnus ir liudininkus atsakomybėn už melagingus parodymus;
-inicijuoti vaikų teisių apsaugos reformos pilną peržiūrą, siekiant, kad ji būtų pagalbos šeimai reforma, o ne įrankis lengviau atimti iš šeimų vaikus; (Mes žinome, kad kažkas panašaus jau vyksta, tačiau neteisingas įstatymas nėra sustabdomas, nors valdžia sutinka, kad jį reikia tvarkyti, todėl reikalausime pilno įstatymo pertvarkymo, o ne kosmetinių dekoracijų.)

Turime sustabdyti šią beprotybę kol nevėlu. Padėkime išsaugoti mūsų visų šeimas, o ne jas sugriauti.

Nelikite abejingais, nes sekantys atimti vaikai gali būti Jūsų. Tėveliai, ateikite į mitingą, padėkite apsiginti skriaudžiamoms šeimoms ir mes visi tada žinosime, kad Lietuvoje atgimsta jėga, kuri sugebėdama apsiginti pati, sugebės apginti, reikalui esant, ir valstybę.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 511

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....