infa.lt

Amerikiečių kovotojas prasimušęs į Rusijos politiką yra pilnai palaikomas rusų, ir tuo pačiu yra rakštis Vakarams

09 spalio
19:32 2018

Jeffas Monsonas ir Rusijos Federacijos komunistų partijos vadovo pavaduotojas Ivanas Melnikovas Maskvoje | By Monson Productions – https://www.instagram.com/p/BJF_u_9DGX2/?taken-by=jeffmonsonmma, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=54329656

Šią vasarą, tuo metu, kai JAV pateikė dvylikai rusų kaltinimais įsikišus į 2016 metų prezidento rinkimus, vienas amerikietis įnešė savo įtakos indėlį Maskvos priemiesčio Krasnogorsko balsavimą, rašo The Wall Street Journal leidinyje James Marson. „Jis siekė nugalėti rinkimuose“, – patikslina autorius, paaiškindamas, jog kalba eina apie MMA kovotoją Džefą Monsoną (Jeff Monson).

Džefas Monsonas, mažai žinomas JAV už mišrių kovų menų rato ribų, yra tikras stabas Rusijoje, kuri yra apsėsta kovos menais, šioje šalyje jis daug laiko praleido nuo 2011 m. Jis tapo vienodai žinomas kaip norintis dergti savo tėvynę ir girti savo naująją šalį, taip ir savo silpstančiomis kovotojo savybėmis.”, – sakoma straipsnyje. Leidinyje pažymima, jog Monsonas, gavęs iš Kremliaus Rusijos pasą ir vietą „Vieningos Rusijos“ rinkimų sąraše, tapo Krasnogorsko įstatymų leidžiamojo susirinkimo deputatu.

„Kremlius išaukština bet kurį užsienietį, niekinantį Vakarus ir giriantį Rusiją – toks žmogus vadinamas sveiku proto šalininku, nepaveikiu amerikiečių propagandai. Vakarų įžymybėms, ypač jei jos išeina į apyvartą ir pretenduoja mąstymo laisvę Rusija gali pasiūlyti naują šlovę ir didelius honorarus mainais į žiupsnelį jų „žvaigždžių dulkių“., – pažymi leidinys

„Mažai kas iš užsieniečių demonstruoja tokią ištikimybę, kaip Monsonas – senas socializmo ir anarchizmo šalininkas“, – rašo laikraštis, pateikdamas detales apie tai, jog Monsonas gyvena Krasnogorske įprastame daugiabutyje. „Jis pagrinde užsiėmęs kova už savo asmeninį politinį tikslą – paversti Rusiją arba bent jau Krasnogorską vėl socialistiniu“, – teigiama straipsnyje.

„Monsonas sako, jog supranta, kokią naudą jo žvaigždės šlovė suteikia vietiniams politiniams sąjungininkams, tačiau atmeta tvirtinimą, jog jis – „naudingas idiotas“, perpasakoja laikraštis jo interviu. „Tai labiau panašu į santuoką, sako Monsonas, kadangi jam taip pat sekasi siekti savo tikslų. – Čia aš jaučiuosi kaip namie“.

Leidinys rašo: Monsonas „lankė teritorijas, kurias Rusijos armija atplėšė nuo kaimyninių šalių, ir jose keikė JAV kaip piktybinę supervalstybę, bombarduojančią nekaltus žmones, ir ignoruojančią nelygybę savo šalyje“.

Birželio mėnesį Jeff Monson gavo Rusijos pasą.

„Sakydamas priesaiką jis neteisingai ištarė savo naujosios šalies pavadinimą. „Rusų kalba sunki“, – sako jis, papildydamas, jog dabar lanko kalbos pamokas. Monsono partija gavo beveik pusę balsų, ir jis iškovojo mandatą įstatymų leidybos asamblėjoje“, – rašoma straipsnyje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 117

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....