infa.lt

Rusės-modelio apnuodijimas Solsberyje gali būti inscenizacija

21 rugsėjo
01:06 2018

Anna Shapiro ir Alex King | Instagram nuotrauka

Britanijos policija linksta link to, jog Nižnij Novgorode gimusios Izraelio pilietės Annos Šapiro ir jos vyro Alekso Kingo (Alex King) „apnuodijimas“, dėl kurio ji apkaltino Putiną, tėra inscenizacija.

Į klausimą, su kokiu tikslu ji buvo sugalvota ir įgyvendinta, turi atsakyti tardytojams jos dalyviai, praneša BBC su nuoroda į šaltinius policijoje.

Anksčiau savo interviu Britanijos leidiniui The Sun moteris buvo iškėlusi prielaidą, jog galėjo tapti Rusijos spectarnybų taikiniu už tai, kad „pasisako prieš Putiną“ ir „išdavė Rusiją“. Pasak Annos Shapiro, jos tėvas buvo „rusų generolas“, grojęs „armijos orkestre“ ir jis ar jo vardu jai buvo nuolat grasinama. Ir dėl to, kaip tvirtina modelis, ją persekioja rusų spectarnybos.

Vėliau šitas interviu buvo pašalintas iš „The Sun“ puslapio.

Moters tėvas, beje, neigia viską, ką duktė yra pasakiusi apie jį. Savo interviu Rusijos TV programoje „Vremia pokažet“, transliuotoje ketvirtadienį 1-uoju Rusijos TV kanalu, jis pareiškė, jog generolu niekada nėra buvęs, o tarnavo tik žemesnėje Rusijos VRM grandyje. Jo dukters tikras vardas yra Jana, o Anna ji tapo tik išvykusi į užsienį.

Tuo metu Britanijos leidinys „Mirror“, išstudijavęs abiejų nukentėjusiųjų biografijas tvirtina, jog Anna Šapiro yra elitinė prostitutė, o jos naujai iškeptas vyras – jie susituokė vos prieš mėnesį – prankeris (žmogus telefonu prisistatantis kitu asmeniu) ir narkodileris.

Leidinio duomenimis, jis 2006 metais susilažinęs prasmuko į kinopremjerą, kad paspaustų ranką Britanijos princui Čarlzui. Laimėjęs lažybas jis uždirbo 100 tūkstančių svarų, o dviem metais anksčiau Kingas buvo nuteistas už vaikiškos pornografijos turėjimą. Taip pat jam buvo pateikti kaltinimai pagal 12 punktų už prekybą narkotikais, tame tarpe kokainu ir ekstaziu.

Trečiadienį abu sutuoktiniai buvo išrašyti iš ligoninės, o policijos atstovas pareiškė, jog „incidentas nėra vertinamas labiau, nei įtartinas“.

Kaip jau buvo pranešta anksčiau, eilinis keistas apsinuodijimas įvyko britų Solsberyje praėjusį sekmadienį. Pasaulio MIP į incidentą sureagavo gan vangiai, kadangi kaip nuodai, pagal vieną iš versijų, buvo panaudotas strichninas, o pagal kitą – apsinuodijimo priežastimi galėjo būti narkotikų sumaišymas su alkoholiu.

Putin tried to kill me with POISON in Salisbury, claims model https://t.co/NRMmIButIo
— The Sun (@TheSun) September 19, 2018

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 187

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....