infa.lt

Rusė-modelis tvirtina: „Putinas bandė mane nužudyti žiurkių nuodais Solsberio restorane“

19 rugsėjo
11:56 2018

Anna Shapiro | foto: The Sun

„Aš tapau Putino šalininkų taikiniu. Jie nori mano mirties, todėl, kad aš prieš Putiną ir atsukau savo šaliai nugarą. Rusija pasirengusi viskam“, – pasakė savo interviu leidiniui Sun Anna Šapiro. Praėjusį sekmadienį 30-metė Anna ir jos 42-jų vyras Aleksas Kingas atvažiavo į fermerio namą Lendforde, Solsberio apylinkėse. Jie turėjo planų vėliau persikelti į Pietinį krantą, rašo žurnalistai Stephen Moyes ir Nick Parker.

Kai namo šeimininkė rekomendavo jiems restoraną Prezzo esantį Solsberyje, Anna prisiminė, jog kaimynystėje su šia užeiga, restorane Zizzi, kovo mėnesį pietavo Sergejus ir Julija Skripaliai prieš tai, kai juos atrado be sąmonės.

Anna pasakoja, jog restorane Trezzo užsisakė florentišką picą, o Aleksas – jūros ešerį, daržovių ir šviežių bulvių, kartu jie išgėrė dvi taures balto vyno.

Bebaigiant valgyti, pasakoja Anna, Aleksas staiga „išbalo ir pasakė, jog eina į tualetą viršuje. Po 15 minučių aš susirūpinau, pakilau į viršų ir pamačiau, jog jis guli prie kriauklės. Jis gulėjo veidu žemyn, jo rankos trūkčiojo. Aš pamaniau, jog tai priepuolis ir pabandžiau jį pakelti. Pas jį iš burnos ėjo putos, jis mane atstūmė. Aš nubėgau žemyn ieškoti pagalbos. Aš buvau panikoje“.

„Anna sukėlė aliarmą, o po to jai netikėtai tapo negera, – ji nuskubėjo į tualetą ir ten stipriai pravimo, po to pajuto staigiai dingus jėgas“, – rašoma straipsnyje.

Sutuoktiniai, o taip pat vienas oficiantas buvo nuvežti į vietos ligoninę. Aleksas liko ligoninėje, o Anna pirmadienį vakare buvo išrašyta ir dabar randasi vietos viešbutyje, kur kiaurą parą budi policija, praneša leidinys.

„Aukštas pareigas saugumo sferoje užimantys šaltiniai daro prielaidą, jog prieš Anną ir Aleksą, kėsinantis nužudyti, buvo panaudotas strichninas (žiurkių nuodai)“, – rašo leidinys.

„Anna gimė Nižnij Novgorod mieste Rusijoje, tačiau 2006 metais tapo Izraelio piliete, priešingai savo šeimos valiai. 2008 metais ji persikėlė į Londoną ir neužilgo po to susipažino su Aleksu, verslininku. Bet susituokė jie tik pereitą mėnesį“, – rašoma straipsnyje.

Anna, mokiusis tris metus Vestminsterio juridinėje mokykloje, pasakė: „Aš įsitikinusi, jog rusai galvoja, kad aš britų šnipė. Aš žinau daugybę turtingų verslininkų Londone, ir, kadangi aš kalbu su akcentu, žmonės mano atžvilgiu daro įvairias prielaidas. Bet aš viešai atsiriboju nuo Putino ir mano šeimos šalies.

Aš buvusi Rusijos pilietė. Mano tėvas buvo generolu rusų armijoje ir grojo kariniame orkestre (taip originale). Jis pasibaisėjęs mano pasirinktu gyvenimo būdu. Kažkas, tvirtinantis, jog jis mano tėvas, yra man daugybę kartų grasinęs, jog nužudys. Grasinimai buvo siunčiami į skirtingas socialinių tinklų paskyras ir įvairiais el-pašto adresais. Jie mane išgąsdino“.

Papildoma informacija gauta jau vėliau:

Rusės-modelio apnuodijimas Solsberyje gali būti inscenizacija

infa.lt įspėjimas:

Rekomenduojame savo skaitytojams nieku gyvu nevykti į Solsberį, idant išvengtumėt panašios lemties.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 396

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....