infa.lt

Fox News: Google atsisakė teikti dirbtinio intelekto technologijas Pentagonui

11 birželio
01:05 2018

Fox News

Fox News pranešimas eteryje pasirodęs birželio 8 dieną..

Google neleis amerikiečių ginkluotosioms pajėgoms naudotis savo pažangiosiomis technologijomis. O jeigu tiksliau, kompanija neleis panaudoti savo programinių produktų su dirbtinio intelekto elementais ginklų kūrime.

Generalinis direktorius Sundar Pichai paskelbė asmeninį pareiškimą etikos tema: Google nenori, kad jos naujos technologijos turėtų „kenksmingus šalutinius efektus“. Pala-pala! Argi b8na ginkluotė be „šalutinių neigiamų efektų?“ Žinoma gi, kad ne. Google tiesiog naudojasi etika, kaip pretekstu, kaip priedanga pridengti tūkstančių savo darbuotojų antipentagono nuotaikoms. Įtariu, jog ten tiek pat daug antitrampiškų pažiūrų.

Iš esmės tai reiškia, jog Google nesiims padėti ginti Ameriką. Viskas paprasta. Susimąstykite, amerikiečių kompanija, tapusi labai turtinga ir galinga, dėka telefonų su Android OS, Google paieška, YouTube ir daug ko kito, negins savo tėvynės.

Tai nepadarys gero įspūdžio. Michael Bloomberg, kuris visiškai nėra draugas prezidentui Donaldui Trampui (Donald Trump) , Google sprendimą pavadino „JAV nacionalinio saugumo, patriotizmo ir siekio sumažinti gyventojų aukų skaičių, pralaimėjimu, karinių veiksmų metu“ . Pastarasis skirtas bepiločių technologijų panaudojimui smūgiams išimtinai į karinius taikinius. Google nenori tame dalyvauti!

Akivaizdi veidmainystė! Primenu: YouTube pasitarnavo kaip platforma ISIL teroristinei propagandai YouTube savininkas – Google! Pats Google egzistavimas priklauso nuo interneto, kuris buvo sukurtas Pentagono. O dabar jie nenori turėti reikalų su ginkluotosiomis pajėgomis!

Pastaruoju metu Google įgijo labai neigiamą šlovę – dėl to, kaip ji naudoja duomenis, o taip pat dėl to, kad paieškos sistema ir telefonai su Android paverčia ją praktiškai monopoliste. O dabar ji nepadės ginti Amerikos!

Abiejų kompanijos įkūrėjų turtas – Sergey Brin ir Larry” Page – daugiau nei 50 milijardų dolerių (39,8$ mlrd ir 40,7$ mlrd atitinkamai). Jie turi stoti prieš Kongresą ir paaiškinti, kodėl jie nesirengia padėti savo šalies gynybai,kuri padėjo jiems įgyti tokius turtus ir galią!

youtube.com

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 76

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...