infa.lt

Konservatorius drąsina tautiečius būti pasirengusiems dar agresyvesniam V. Putino valdymui

07 gegužės
17:42 2018

Pavilionis ir Putinas

Šiandien ketvirtajai kadencijai inauguruotas Vladimiras Putinas – kruvino režimo vadovas, kurio dėka iki šiol vyksta karas Ukrainoje, buvo okupuotos didelės teritorijos. Seimo TS-LKD frakcijos narys Žygimantas Pavilionis teigia, jog dar kartą rinkimus laimėjus V. Putinui, turime būti pasirengę dar agresyvesnei Rusijos užsienio politikai nei iki šiol.

„Naujoji prailginta šešerių metų kadencija paženklinta jau tradiciniais Aleksejaus Navalno, opozicijos protestuotojų tūkstantiniais suėmimais, laisvo žodžio ir demokratijos ribojimais. Turime būti pasiruošę tam, kad V. Putino užsienio politika šios kadencijos metu gali dar labiau suagresyvėti. Todėl Vakarai privalo išlaikyti stuburą ir solidariai smaugti Kremliaus mafiją, pritaikydama skausmingas sankcijas“, – teigė Ž. Pavilionis.

Parlamentaras pridūrė, jog privalome pasiūlyti alternatyvą nuo V. Putino režimo pavargusiai Rusijai.

„Turime sukurti dialogo su Kremliumi alternatyvą. Ta alternatyva turi būti aiški rusų tautai, pavargusiai nuo dešimtmečius besitęsiančio Putino carinio režimo. Turime pasiūlyti alternatyvą, kad Rusijos žmonės suprastų, jog santykiai su Vakarais gali būti kitokie, tačiau tam reikia pilietinės valios ir diktatūrinio režimo nuvertimo – laisvos, vakarietiškos demokratijos vertybėmis besivadovaujančios visuomenės“, – teigė Seimo narys.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 154

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Anodija    -  2018-05-09, 18:53

    Koks gudras tas Pavilionių ž. Amerikose gyveno… Gudras kaip Frankas Kriukas. Ot užtat, kad amerikonas.Iš ten visi grįžta oooo kokie gudrūs. Ir Žygiukas daug žygiavęs, tapęs ambasadoriumi (nepaprastu!), lyg meteoritas įskriejo į Lietuvos politinę padangę tiesiai iš Vašingtono. Bet kodėl taip mažai lietuvių ten emigruoja? Gal bilietai brangūs?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....