infa.lt

Sekso piliulės. Povandeniniai akmenys meilės jūroje

18 balandžio
01:01 2018

paveikslėlis

Daugelis vyrų siekdami apstulbinti mylimąsias savo seksualiniais talentais prieš pasimatymą greitosiomis užbėga į vaistinę. Paklausa medikamentams stiprinantiems erekciją vis auga. Noro atrodyti gigantu lovoje neatmuša netgi potenciali galimybė atsidurti ne mylimosios glėbyje, o ant klozeto.

„Preparatai, padedantys išspręsti erekcijos problemas, nesustiprina susijaudinimo ar erogeninių zonų jautrumo, sako gydytojas seksologas Jurijus Prokopenko. Jie tik iššaukia kraujo pritekėjimą į lytinį organą ir tai padeda erekcijos atsiradimui ar sustiprėjimui”.

Tačiau gretas organo prisipildymas krauju gali atsiliepti ne visada taip, kaip tikimasi. Po eilinės stebuklingos tabletės priėmimo vyrai kartais skundžiasi regėjimo pasikeitimu, spalvų atskyrimu, kraujo pritekėjimu į veido sritį, galvos skausmu, svaigimu, rankų drebėjimu ir panašiai. Prie viso to, pašaliniai efektai kyla kartu su noru, ir čia jau tenka rinktis kas svarbiau. Jei partnerė tapo juodai balta, galima išjungti šviesą, o jeigu paleido vidurius, – šventę ko gero teks atidėti.

Be to, preparatai suveikia tik kraujagyslių lygmenyje, ir be seksualinio noro gali visai nesuveikti. Tiesa, vienų vaistų reklama tvirtina, jog jų injekcija tiesiogiai į organą bus efektyvi net tuo atveju, jei partnerė seksualiai nepatraukli. Bet čia jau tampa neaišku, kam gi kankinti injekcijomis savo turtą, jeigu į jo taikymo objektą net žiūrėt nesinori? Kas per socialiniai įsipareigojimai tokie? Tuo labiau, kad su laiku preparatas iššaukia pripratimą ir jo dozę tenka nuolatos didinti.

Seksualiniai santykiai

Mėlynos piliulės su medžiaga „sildenafiliu“, kurios 1998 metais apvertė seksualinių santykių pasaulį, pasirodė esančios irgi ne be nuodėmės. „Neskaitant galvos skausmų, paraudusio nuo kraujo pritekėjimo veido, virškinimo sutrikimų, paleistų vidurių atvejų ir sutrikusio regėjimo, pasirodė, jog sildenafilis stabdo ypatingų žmogaus baltymų (pagrinde fosfodiesterazės-5) veiklą, kurie kaip tik ir turi kontroliuoti bei stabdyti pašalinių efektų nuo tablečių poveikį, pasakoja Europos andrologijos akademijos akademikas Michail Koriakin.. Pasekoje, užregistruota keletas dešimčių atvejų, kai su gyvenimu atsisveikino žmonės, kurie sirgo hipertonija, širdies ligomis, vartoję nitrogliceriną, nitrongą ar kitus vaistus prieš išemines ligas”.

Žinoma, galima sakyti, jog mirtis ištiko meilės guolyje ir tai puiku, tačiau vis tik su tuo galima ginčytis. Todėl prieš rydami stimuliatorius pasitarkite bent jau su savo apylinkės gydytoju.

Ir galiausiai, vienas iš nemaloniausių šalutinių poveikių, kalbant apie pačias įvairiausias erekcijos stiprinimo metodikas – tai priapizmas. Tai yra tokia sutvirtėjimo būsena, kai mylimoji po meilės nakties jau ruošiasi į darbą, o jums, atleiskite už išsireiškimą, niekaip nesisega užsisegti kelnių užtrauktuko. Turėkite omenyje, ponai vyrai, didžiuotis čia nėra kuo. Jeigu erekcija pas jus tęsiasi ilgiau, nei 4-6 valandas, tai skubiai rinkite greitosios pagalbos numerį ar tiesiog be kelnių kaip nors pasiekite ligoninę. Kitu atveju jūsų brangiausias lytinis organas nustos gavęs maitinamąsias medžiagas, deguonį, o padidintas spaudimas su laiku ims ardyti jo jautrias struktūras, kas gali baigtis impotencija ar netgi amputacija.

Paradoksaliausia visoje šioje seksualinėje-vaistinėje bakchanalijoje yra tai, jog problemų su erekcija pas vyrus priežasčių dažniausiai reikia ieškoti galvoje, o ne kelnėse. Ir spręsti jas ne tablečių pagalba, o išmokus sugundyti moterį, gaunant malonumą nuo paties proceso. Galų gale kreipiantis į kitą partnerę. Kraštutiniu atveju yra prasmė apsilankyti pas seksologą ar psichoterapeutą. Galbūt nuo jų vertėtų ir pradėti.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...