infa.lt

Kamienines ląsteles išsiaugink sau pats. Būdas – badavimas

21 kovo
13:08 2018

Kamieninių ląstelių funkcijos

Daugelis gydytojų ir mokslininkų pasakodami apie kamienines ląsteles, pažymi, jog kartu su teigiamais konkretaus organo išgijimo efektais praktiškai visada pastebimas odos atjaunėjimas, energijos antplūdis, gyvybinio tonuso padidėjimas, kartais net iki žilų plaukų išnykimo.

Turėdamas 20 metų nuosavos badavimo nuo 1 iki 5 savaičių metodikos patirtį, aš kaskart matau šiuos požymius „išėjimo iš badavimo“ metu. Todėl pasiūliau „Kriocentro“ direktoriaus pavaduotojui mokslinių tyrimų klausimais, biologijos mokslų daktarui J. Romanovui, pravesti eksperimentą su manimi, išmatuojant kamieninių ląstelių skaičių.

Toliau eidamas į darbą, darydamas mankštą ir kvėpavimo pratimus, aš vieną savaitę pasiruošiau,, savaitę badavau su vandeniu ir trijų savaičių bėgyje išėjau iš badavimo. Kamieninių ląstelių skaičius buvo paskaičiuotas dar iki septynių dienų badavimo pradžios. Paaiškėjo, jog einant į pabaigą septynioms badavimo dienoms, kamieninių ląstelių skaičius kraujyje sumažėjo.

Tačiau praėjus savaitei išėjus iš badavimo jų skaičius padvigubėjo, o po dviejų savaičių patrigubėjo, lyginant su skaičiumi, kuris buvo išmatuotas iki badavimo pradžios. Pirmą kartą pavyko įrodyti, kad badavimas stimuliuoja kamieninių ląstelių kraujyje atsiradimą, tai yra, stimuliuoja fiziologinius regeneracijos procesus ir baltyminių struktūrų augimą.

Eksperimentas vyko naudojantis brangiai kainuojančia įranga, naudojant brangius reaktyvus, todėl matavimą teko nutraukti „įdomiausioje vietoje“, kai kamieninių ląstelių skaičiaus augimas dar tęsėsi. Remdamasis savo 20-mete patirtimi galiu pasakyti, jog net vienos savaitės badavomo teigiamas efektas tęsiasi keletą mėnesių.

Pasirodo, badavimu, stimuliuojant kamieninių ląstelių augimą, galima „užsidirbti“ 15-20 metų gyvenimo. Pačiame savyje susikurti Kamieninių Ląstelių Banką, kuriame nuo keleto mėnesių iki metų bus saugomos būtent Jūsų Genetinis Sveikatos Rezervas, toks būtinas kūrybiniam procesui ir/ar darbo aktyvumui. Viską, kas mano nešioju su savimi.

Ilgalaikio badavimo metu organizmas aktyviai valosi, t.y., atsikrato visko, kas „pasenę“ – tų ląstelių, kurioms ir taip buvo likę nebeilgai gyventi. Audiniuose susidaro laisvos „erdvės” kamieninėms ląstelėms, skatinančios jų gamybą organizme.

Kamieninės ląstelės išleidžiamos į kraują, pasiskirsto po organizmą ir skatina jo atsinaujinimą. Gauti eksperimentiniai duomenys pirmą kartą patvirtino biologinį šio reiškinio tikslingumą. Štai kodėl gydomasis badavimas išgydo daugybę ligų ir yra kelias į atjaunėjusį bei sveikesnį organizmą.

Jurijus Guščo

Autorius yra Rusijos mokslininkas, išradėjas, Šveicarijos akademijos „Swiss Academy of Anti-Aging Medicine“ narys.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 953

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...