infa.lt

Lidžita Kolosauskaitė. Elitą atgal į valdžią!

19 kovo
01:05 2018

Protesto šou prie Seimo

Prieš kiek mažiau nei metus tauta protestavo prieš 30 m. trunkančią neteisybę. Nes kaip kitaip pavadinsi tai, kad žmonės masiškai balsavo už tuos, kurių nė pavardžių prieš tai nebuvo girdėję?

Ir štai rezultatas – šiandien protestuoja elitas. Tie, kurie 30 m. žarstė pažadus ir iš jų 10 m. – ES milijonus, tie, kurie vadino tautą runkeliais bei šunauja ir tvirtino, kad nykstanti Lietuva nėra jokia problema – bus daugiau vietos kilmingesniems.

Jie šiandien nepatenkinti, kad nauja valdžia per vienuolika mėnesių nesugebėjo ištaisyti to, ką jie patys pridirbo per tris dešimtmečius, ir jie, vedini Prezidentės ordinu apdovanoto Tapino, protestuoja prieš tai, kad Lietuva ir toliau garma į bedugnę.

Tik šįkart jau ne jų vedina.

Protestuoja taip, kaip protestuoja tik elitas – nereikia jiems jokių leidimų, negalioja jokie teisės aktuose įtvirtinti atstumai, o transparantai ne šiaip flomasteriu nupaišyti, o padaryti profesionalioje spaustuvėje.

Skoningas protestas. Tik mėginimas apsimesti, kad „tautos“ – nelabai pavykęs, nes per daug seniai matytų… veidų… minioje mirga. Per daug politikų, per daug žurnalistų. Kurie ir „protestuoja“, ir po to rašo, koks tas protestas masiškas ir kaip nauja valdžia užėdusi.

O ir ką daugiau rašysi, kai pagrindinis akcininkas – alkoholio pramonės magnatas, o ta prakeikta nauja valdžia tautai lakt nebeleidžia. Arba kai bele kiek metų siurbei finansavimą iš biudžeto, o dabar va kažkas domisi, aiškinasi, kam naudojai, kaip. Gal ir kokį konkursėlį laimėti sunkiau. Kaip nepyksi.

Priežastis protestui taip pat verta aplodismentų – iš pradžių įslaptinti KGB’istų pavardes 75 m., tuomet, po beveik 30 m., ištrauki „tūzą“ iš kišenės ir visas pasibaisėjęs rėki, kad čia va matai – Tautos išdavikas į Seimą pateko. Bendradarbiavo su asmeniu, kuris siejamas su KGB. Tik nei vienas žurnalistas neparašė, iš kur tas Seimo narys, neturėjęs leidimo dirbti su slapta informacija, galėjo ar turėjo žinoti apie kito asmens ryšius su KGB? Juk KGB’istų sąrašas – įslaptintas.

Detalės, kaip įprastai, nebuvo atskleistos. Vietoj to, pagal įprastas žaidimo taisykles, „Tautos išdavikui“ skubiai organizuojamas persekiojimas, bet išmesti išdaviką būtų neprotinga, taigi, būtų visai gudru „pašnibždėti“ partijos nariams balsuoti prieš išdaviko išmetimą.

Ir kas po to?

Turi legalią ir įtikinamą priežastį protestui!

Ir, žinoma, viltį, kad išrinks tave.

Tik va viena bėda – balsuoja ne tik tie, kur su iš anksto užsakytais plakatais prie Seimo trynėse. Balsuoja ir visa šunauja, kuri, tegul ir nepatenkinta, kad reikia lakalu iš anksto apsirūpinti, bet visgi puikiai prisimena visas prichvatizacijas, naktines reformas, bankų bankrotus ir kitas „smagybes“, kurių valdant elitui niekad netrūkdavo.

Tai klausimas kaip ir paprastas – amžina suirutė ar lakalas.

Kas šiai tautai svarbiau.

Pagal elito elgesį sprendžiu, kad jie mano žinąs atsakymą. Įdomu tik, ar tas atsakymas – teisingas.

šaltinis: lidzita.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 643

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....

Ateis laikas ir mes turėsime kompensuoti Rusijai tuos mažvaikių sprendimus. Tik jų pėdsakai bus ataušę....