infa.lt

Neringos Venckienės sūnaus kreipimasis į visuomenę

24 vasario
07:50 2018

Neringa VenckienėRespublika.lt redakcija gavo JAV suimtos Neringos Venckienės sūnumi prisistatančio Karolio laišką, kuriuo jis kreipiasi į visuomenę.

BRANGŪS LIETUVOS ŽMONĖS,
Visų pirma noriu padėkoti visiems, kuriems dar teberūpi tiesa ir kurie jos tebeieško. Kol yra jos ieškančių, tol yra vilties, kad ji bus išviešinta. Deje, Lietuvos teisėsaugai ir valstybės pareigūnams tiesa nėra paranki, todėl jie siekia mano mamos ekstradicijos remdamiesi melagingais parodymais ir kaltinimais, bei nuslėpdami savo nusikalstamą veiklą.

Manau niekas iš Jūsų nenustebs sužinojęs, kad Lietuvos valstybė pateikė Amerikai melagingą informaciją dėl Stankūnaitės spardymo, nepateikė vaizdo įrašo apie gegužės 17 dienos įvykius, ir nepateikė informacijos apie tai, kad Stankūnaitei buvo suteiktos sąlygos atvykti ir pasiimti D., bet D. su ja nėjo. Niekur nepaminėjo ir apie tai kad, kovo 23 dieną D. ir mano seneliai buvo sužaloti kaukėtų valstybės smogikų.

Taigi, melas vis dar akiplėšiškai žengia pirmyn, ir mano mamai reikia Jūsų pagalbos ginant tiesą Amerikos teismuose. Prašau Jūsų palaikymo šioje, kol kas nelygioje kovoje. Ačiū Jums už ištvermę ir nepasidavimą abejingumui.

Karolis

respublika.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 4 227

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. tindiriuska vistiek saugumas ras    -  2018-02-24, 21:49

    Ta ka raso ira dalies tiesos ,o kad supuvusi lietuvos teisesauga visi zino at kuri korumpiuta seimo nari esate pasodine minimum 10 metu ,vargsa signatara pasodinot uz 10000 dolcu ,pasodinkit kuriu istatyma neduoda naudos ir tegul atsako po kadencijos ,maziausiai 5 metam uzdaryti uz neteisingus istatymus ,ir jie tai zino ,kad bus palaikymas kitu ,nejuokinkit liaudi

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Alvydas    -  2018-02-25, 14:11

    As už kad mūsų seimas teisėsauga ir t, t, korumpuota ir kaip ji nebus jiei laisva lietuva sukūrė tai is bendrabučių susirinkus visuomene ir milijonieriais tapo per du tris metus, ir iki sendien jie ten sedi dar kitokia ir nebus sedi sėdęs tik jie ne čia sėdi o jiems vieta lukiskese

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Lina    -  2018-02-26, 23:02

    Mielas Karoli ,

    Man gaila,kad jums tiek teko patirti ir tavo mamytei.Tikiuosi , ka tu turi žmonių į kuriuos gali atsiremti. Tikiu maldos galia,meldžiuosi už jus visus ir už tavo pusesere Deimante. Nesuvokiama , ką jums teko patirti ir išgyventi .

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...