infa.lt

Neištikimą sutuoktinį galima atpažinti pagal išvaizdą

24 sausio
01:03 2018

pavasaris, gamta

Vyrai, kurie būna neištikimi savo moterims pradeda atidžiau rūpintis savimi ir savo išvaizda. Tokių išvadų priėjo specialistai iš Australijos kompanijos Lipstick Investigations, užsiimantys sutuoktinių neištikimybės faktų paieška, rašo Daily Mail.

„Vyrai pradeda labiau rūpintis savimi. Jie gali ilgiau pasilikti darbe, būti krupščiau ir dažniau nusiskutę, pradėti geriau rengtis ir skaniau kvepėti“, – pasakė vykdantysis kompanijos direktorius Deividas Kingas (David King), papildęs, jog permainos išdaviko išvaizdoje turi būti, kaip taisyklė, pakankamai didelės.

Kas dar padėtų atskirti neištikimą partnerį?

Pasak Kingo, demaskuoti neištikimą pusę padės jo išmanusis telefonas. Neištikimasis pradeda skirti jam daugiau laiko: jis nustato jame papildomus slaptažodžius ir apsaugas, blokuodamas pašalinių žmonių prieigą prie konfidencialios informacijos, o taip pat aktyviai naudojasi socialiniais tinklais.

Gali būti, jog jūs pamatysite savo partnerio iPhone ekrane pranešimą, atrodantį kažkiek keistai arba jis pradėjo labiau saugoti savo telefoną. Jis gali pridėti jam slaptažodį, nors niekada anksčiau to nedarydavo“, – pastebi Kingas.

Dar vienu neištikimybės požymiu, Lipstick Investigations kompanijos vadovo nuomone, yra laikomi dažni užsilaikymai darbe ar pasivaikščiojimuose, kurių anksčiau nebūdavo. Tai paaiškinama tuo, jog išdavikams sudėtinga išbūti namuose, o atsidūrę šalia žmonos jie erzinasi ir pyksta.

„Jeigu žmonės kalti, tai jie gali pykti. Vyrai dažnai naudojasi tokiu pretekstu, kad galėtų išeiti iš namų“, – pažymi Kingas. Eksperto nuomone, neištikimų sutuoktinių elgesio šiuo atveju negalima pavadinti racionaliu.

Apie Lipstick Investigations

Austrų kompanija Lipstick Investigations, vadovaujama Deivido Kingo, jau 20 metų užsiima sutuoktinių neištikimybės faktų paieška. Pagal statistiką, moterys, kurios kreipėsi pagalbos pas Kingą ir jo kolegas, 80% atvejų pasitvirtindavo savo intuityvius įtarimus.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 695

Žymos:

1 Atsiliepimas

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...