infa.lt

Buvęs Lietuvos tautininkų sąjungos pirmininkas Julius Panka įstojo į Partiją Tvarka ir teisingumas ir tapo Verkių skyriaus vadovu

28 lapkričio
07:15 2017

Julius Panka

Vienas iš tautinio judėjimo lyderių Lietuvoje Julius Panka įstojo į Partiją Tvarka ir teisingumas ir tapo Partijos Tvarka ir teisingumas Verkių skyriaus vadovu.

„Tautiškumas, sveikas ir racionalus patriotizmas šiandien yra aktualus kaip niekad. Matome kokie procesai vyksta Europoje ir kokius iššūkius mažoms tautoms meta globalistai, – sako Partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas Remigijus Žemaitaitis. – Tikiuosi, kad Julius Panka savo žiniomis, patirtimi ir aiškiomis nuostatomis svariai prisidės prie mūsų partijos ir tautinės valstybės stiprinimo“.

38 metų amžiaus Julius Panka yra lietuvių visuomenės veikėjas, politikas, tautininkas, skautų judėjimo aktyvistas. J. Panka buvo 2014 metais organizuoto referendumo dėl žemės nepardavimo užsieniečiams iniciatyvinės grupės narys.

„Išties mūsų vertybės labai daug kur sutampa ir partijos programa man yra labai artima. Tautos išlikimas, migraciniai ir demografiniai procesai, socialiniai dalykai, visa tai, kas sudėta Partijos Tvarka ir teisingumas programoje šiandien yra labai aktualūs ir svarbūs.

Šiuo metu tai yra viena tvirčiausių politinių jėgų Lietuvoje. Pastaruoju metu, stipriai atsinaujinusi, ji turi nemažai potencialo. Tvarkiečių komanda yra viena aktyviausių frakcijų Seime. Veržlus, aktyvus ir konstruktyvus partijos pirmininkas, naujai formuluojami uždaviniai bei tikslai rodo, kad ši politinė jėga yra pajėgi nuveikti nemažai pozityvių dalykų mūsų tautai,- sakė J. Panka. – Dabar išties yra laikas vienytis, bet ne skaldytis.

Procesai, kurie vyksta visoje Europoje ir Lietuvoje, rodo, kad tautiškumo linija, sveikas patriotizmas yra tas kelias, kuriuo eidami galime užtikrinti mūsų tautos išlikimą. Lietuva turi būti tautinė valstybė. Būdamas šios parlamentinės partijos nariu, matau nemažai galimybių realizuoti savo idėjas ir sumanymus“.

Partija Tvarka ir teisingumas šiuo metu jungia virš 12000 narių, turi 79 skyrius visoje Lietuvoje. Ateinantį savaitgalį, lapkričio 25 dieną (šeštadienis) Vilniuje yra rengiamas XVI-asis Partijos Tvarka ir teisingumas kongresas.

šaltinis: tvarka.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 89

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....

Žygizmundai Ukraina uber alles. Ar ne laikas tamstai Maldeikienei ir dar keletui proto žaibu psichiatrinėje...

psichas jabanas...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...