infa.lt

Mis „Brazilijos kalėjimas“

25 lapkričio
01:05 2017

Brazilijos kalėjimo mis

„Mis kalėjimas”. Makijažas, šukuosena, suknelės pasirinkimas – rūpesčiai pas šias merginas tie patys, kaip ir „Mis pasaulis“ konkurso dalyves. Tiesa, šį kartą veiksmo vieta ne prabangiai išpuošta salė, o vienas Brazilijos kalėjimų Talavera Bruce. Pretendentės į Mis Talavera Bruce vardą varžėsi dviejose rungtyse. Finale pačia patraukliausia ir žaviausia teisėjai pripažino Mayaną Alves. Kalėjime ji atsidūrė už vagystę.

– Mes džiaugiamės galėdamos būti čia su savo artimaisiais. Aš nervinuosi. Tačiau tuo pat metu aš laiminga. Aš dar norėčiau laimėti laisvę. Laimėtojos juostą aš pasiimčiau su savimi.

Merginoms konkursas – reta galimybė pasimatyti su artimaisiais. Tačiau, pripažįsta kalėjimo direktorius, renginys svarbus dar ir todėl, kad jis suteikia merginoms galimybę nors neilgam sugrįžti į ankstesnį gyvenimą:

– Konkursas padeda dalyvėms pakelti savo savivertę. Jos pradeda suprasti, jog kalėjimas ne vien ta vieta, kur jos atbūna bausmės laiką. Mes norime, kad merginos vėl pajaustų save visuomenės dalimi.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 185

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....

Žygizmundai Ukraina uber alles. Ar ne laikas tamstai Maldeikienei ir dar keletui proto žaibu psichiatrinėje...

psichas jabanas...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....