infa.lt

JAV isteblišmentas siekia ryšių su Rusija preteksto pagalba sunaikinti Donaldą Trampą

18 birželio
19:27 2017
Donaldas Trampas

REUTERS

Donaldas Trampas (Donald Trump) tapo „tiesiogine mirtina grėsme“ amerikiečių sistemai, susiklosčiusiai per pastaruosius 50-60 metų, pareiškė savo interviu The Sunday Times buvęs JAV Kongreso Atstovų rūmų spikeris Newt Gingrich. Tuo pačiu jis pažymėjo, jog JAV prezidento laukia nuožmi kova su Amerikos isteblišmentu, kurio atstovai sieks sunaikinti Trampą visomis jiems prieinamomis priemonėmis, rašo thetimes.co.uk.

JAV prezidentas Donaldas Trampas susidūrė su „egzistencine grėsme“ iš sukilusio prieš ji viso amerikiečių isteblišmento  pusės. Apie tai savo interviu The Sunday Times pareiškė buvęs JAV Kongreso Atstovų rūmų spikeris Newt Gingrich, kurio naujoji knyga „Suprantant Trampą“ po savo publikacijos greitai pateko į bestselerių sąrašą. Jo nuomone, isteblišmentas „pasirengė sunaikinti“ Trampą su „Rusijos tyrimo“ pagalba.

„Šis žmogus – tiesioginė mirtina grėsmė sistemai, kuri vystėsi pastaruosius 50 ar 60 metų, ir jie pasirengę padaryti viską, kas įmanoma, kad pabandytų jį sustabdyti, – pabrėžė Gingrich. — Įtariu, jog pabaigoje jis išgyvens ir išmoks to, kaip galima toliau demontuoti „giluminę valstybę“. Tačiau tai bus arši kova, ir senoji tvarka kausis iš visų jėgų, bandydama jį (Trampą – red) sunaikinti“.

Tas įspėjimas apie gręsiantį Trampui pavojų, kaip pažymi leidinys. Nuskambėjo fone pranešimų apie tai, jog specialus patarėjas Robert Mueller, tiriantis klausimą apie Rusijos įsikišimą į praėjusių metų JAV prezidento rinkimus, amerikiečių lyderio atžvilgiu vykdo tyrimą už trukdymą teisingumui.

Kaip mano Gingrich, reikia atsiriboti nuo bet kurios bylos, susijusios su buvusiu FTB direktoriumi James Comey, kadangi jie yra artimi draugai jau ketvirtį amžiaus ir buvo vienos „klikos“ dalimi.

Tuo pačiu buvęs Atstovų rūmų spikeris pakvietė JAV prezidentą nekreipti dėmesio į raginimus atleisti Muellerį iš specialaus patarėjo pareigų.

„Tai būtų didelė klaida, kadangi jis tiesiog gaus kažką kitą, o triukšmas dėl to tik sustiprės, – pabrėžė Gingrich. – Milžiniškas Trampo pranašumas slypi tame, kad jis siekia realių dalykų Jam vertėtų susikoncentruoti į dideles permainas ir į tai, kaip jos padės paprastų amerikiečių gyvenimui“.

Gingrich įsitikinęs, jog „esant 95% tikimybei“ Trampas pergyvens prieš jį vykdomą tyrimą.

„Tačiau šiame pasaulyje nėra nieko visiškai garantuoto, – pastebėjo Gingrich savo interviu The Sunday Times. – Manau Meulleris prieis išvados, jog jis negali persekioti Trampo, ir perimes prie kažko kito“.

Gerbiami skaitytojai, jei manote, kad medžiaga, pateikta „infa.lt” buvo jums nors truputį naudinga, jūs galite prisidėti paremdami svetainę Jums patogiu būdu

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 125

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....