infa.lt

Tikri vyrai niekam nereikalingi

15 vasario
04:02 2017
TV

nuotrauka: lifehopeandtruth.com

Arba keletas žodžių apie tai, kodėl aplink tiek daug nelaimingų moterų

Atsimenu, kai vaikystėje mama pasakodavo anekdotą (gal ir ne man, bet aš jį girdėdavau):

♦ „Beždžione, kodėl tu neištekėjusi“ – klausia plaukiantis pro šalį krokodilas.

♦ „Tai juk nėra už ko, aplink vieni krokodilai!“ – atsako beždžionė.

Tikri vyrai. Praėjo daug metų, pasaulis aplink mane pasikeitė neatpažįstamai. Atsirado mobilieji telefonai, viršgarsiniai lėktuvai, indų plautuvės. Nepasikeitė tik netekėjusių damų atsakymas: „aplink vieni k…! Nėra tikrų vyrų, nėra už ko!“.

Laimei, iš tiesų viskas viskas visiškai atvirkščiai. Aplink pilna kuo tikriausių vyrų. Mano požiūriu, tikri vyrai tai tie, kurie yra atsakingi, santūrūs, pasitikintys, patikimi ir atlaidūs. Iš jų gaunasi mylintys sutuoktiniai ir rūpestingi tėvai. Tačiau tokie vyrai pasirodo niekam nereikalingi…

Mūsų nuotakoms jie atrodo nuobodūs. Tinkamas šeimai vyras neįtikėtinai nuobodus. Jis gali būti:

Neskubus

Juk prieš tai, kaip kažką daryti, jis ramiai viską apmąstys, apskaičiuos pasekmes ir tik tada pradės veikti. Rimti sprendimai greitai nepriimami, reikia laiko, o merginoms jų norų išsipildymo reikėjo „vakar“.

Prognozuojamas

Ryte pusryčiai, dieną darbas, vakare vakarienė ir miegas, išeiginės, išsimiegojimui, atostogos – pagal planą. Galbūt kažkur atsiras vieta pašaliniam užsiėmimui, bet dažniausiai užsiėmimu tampa tas pats darbas. Nėra vietos įvykių kaleidoskopui. Pas meilužę nenuėjo, už plaukų nepatampė, automobilio nesudaužė.

Visai kitas reikalas, kai neprognozuojamas. Kiek jėgų išeina pergyvenimams, aptarimams su draugėmis, įrašams socialiniuose tinkluose! Ir moterys kalba: mes stipresnės, mes susitvarkysime. Tiesiog herojės ir jų gyvenimas lyg trileris. O čia, gyveni su prognozuojamu vyru ir visiškai nėra priežasties pergyventi, nuobodybė…

Nekalbus

Jeigu kalba, tik iš esmės. Jo žodžiai turi svorį ir kainą. Pasakė – padarė. Nežada žvaigždžių nuo dangaus, dirbtinių kailių sandėlių ir gyvenimo ant Rojaus kranto. Ir kaip su drauge su juo nepaplepėsi. Jis dažnokai, iš pusvalandžio trukmės moters kalbos negali pagauti esmės. Žiūri į savo mylimąją nebyliai klausdamas: visos moterys kvailės ar tik man tokia teko?

Stiprus

Tačiau ne parodomai. Nežaisdamas pilvo presu ar bicepsais, jis gali peržengti momentines silpnybes, kad padarytų tai, ką turi padaryti ir pasiektų užsibrėžtą tikslą ar tyliai įvykdytų žygdarbį. O mergina, nors ir myli „ausimis“, bet kažkodėl atkakliai ieško gražaus stuomens ir liemens… Lyg gyvens ji su pilvo presu, o ne su vyru.

Mano požiūriu, tikroji vyro jėga pasireiškia jo dvasios gerume, tų kurie silpnesni atžvilgiu: vaikų, moterų, senukų ir gyvūnų.

Užsiėmęs, tai yra dirba

Nevažiuoja paskui vizijas ir taigos kvapą, negeneruoja verslo idėjų už milijoną ir neieško savęs (siaubas koks – netobulėja). Tiesiog dirba, dirba ir dirba. Ir nesvarbu, gauna jis iš to darbo malonumą ar ne. Jis supranta, kad pinigai – tai sudaiktintas darbas. Jam reikalingi pinigai – jis dirba. Viskas. Čia ne apie malonumą, čia apie darbą ir, gali būti apie sunkumus. Malonumai – tai pirtyje, žvejyboje, su mylimąja. O čia reikalai.

Moka palaikyti santykius, pavyzdžiui, draugauti

Tikras vyras įprastai turi draugą. Vieną arba du. Patikrintą, patikimą. O ką daro moteris aptikusi savo vyro draugą? Pavydi ir stengiasi jo atsikratyti. Juk vyras tada dėmesį teikia ne tik jai, bet ir draugui! O juk be draugo yra dar ir tėvai, broliai ar seserys. Pavojus!

Gerbia kitų žmonių pasirinkimą

Pasakė jam „neskambink“, jis ir neskambina! Leptelėjo „Išeisiu“ – eik, jis sulaikyti nebandys. Vyras juk galvoja, jog ji viską apmąstė, priėmė sprendimą, ir gerbia jos pasirinkimą. Jam ir į galvą nešauna, jog tai manipuliacija, ir jog jis turėtų kristi ant kelių, verkti ir prašyti pasilikti. Bet visas internetas užpildytas dainomis tema, jog „tikras vyras niekada neleis moteriai išeiti“. Leiskite sužinoti, jis ką, turėtų ją nužudyti tapkes dantyse įsikandęs nešioti iki pat mirties iš dėkingumo, kad ji pasiliko su juo?

„Tikrumas“ – tai ne atitikimas moters lūkesčiams, o didžiadvasiškumas ir atsakomybė.

Moterys gi, svajodamos apie princus, atkakliai nepastebi absoliučiai normalių, tinkamų santuokai vyrų. Tų, su kuriais galima gyventi ramiai, patikimai ir laimingai.

moteris

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 723

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...