infa.lt

Facebook pridės savitarpio pagalbos opciją stichinių nelaimių atvejams „Community help”

10 vasario
05:38 2017

Facebook nuotrauka

Socialinis tinklas Facebook išplečia Safety Check paslaugos galimybes, kuri automatiškai aktyvuojama krizinių situacijų atveju. Dabar paslaugoje bus prieinama opcija Community Help (bendrijos pagalba), kuri padės organizuoti tarpusavio pagalbą stichinių nelaimių metu.

Kiekvienas Facebook naudotojas, atsidūręs rajone, kuriame automatiškai aktyvuojama opcija Safety Check (ji paleidžiama tuo atveju, kai iš vienos vietos gaunama daug pranešimų apie kažkokią stichinę nelaimę ar stambų įvykį), gali pasiūlyti aplinkiniams ar paprašyti pas juos maisto, gėrimo, pastogės ar galimybės pasinaudoti transportu.

Didesniam patogumui tam skirtas Facebook puslapis turi pagalbos kategoriją. Taip pat ten yra skyriai „maistas gyvūnams“, „daiktai vaikams“, „drabužiai“.

Be to, Community Help padės ieškant žmonių nelaimės zonoje ir palaikys ryšį su jais.

Pirmu metu Community Help veiks testuojamu režimu tik gamtinių katastrofų sąlygomis ir tik JAV, Kanadoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Indijoje ir Saudo Arabijoje.

Vėliau, analizuojant testuojamo periodo rezultatus visi pastebėti trūkumai bus ištaisyti, ir ji bus prieinama visoms šalims ir esant visoms kritinėms situacijoms.

Gerbiami skaitytojai, jei manote, kad informacija, pateikta infa.lt svetainėje buvo jums kažkuo naudinga, jūs galite prisidėti paremdami ją Jums patogiu būdu

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 61

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...