infa.lt

New York Daily News apžvalgininkas pateisina rusų diplomatų žudymą

22 gruodžio
11:54 2016
Geršas Kuncmanas

Žurnalistas Geršas Kuncmanas (Gersh Kuntzman) iš New York Daily News

Žurnalistas Geršas Kuncmanas (Gersh Kuntzman) savo straipsnyje New York Daily News ne tik pasisako palaikydamas, bet ir dėsto argumentus Rusijos diplomatų žudymo naudai. Jis sulygina Rusijos pasiuntinį Turkijoje Andrejų Karlovą su nacistinės Vokietijos pasiuntiniu Prancūzijoje Ernstu fon Ratu nužudytu 1938 metais, rašo Kurt Nimmo Another Day In The Empire portale.

Kaip ir Karlovas, Ratas buvo viešu įvaizdžiu nusikalstamo režimo, hitlerinio genocido, antisemitizmo ir artėjančios globalios agresijos. Tos epochos politikai rezgė intrigas ir sukčiavo, tuomet kai Hitleris degino Europą, todėl prireikė niekam iki tol nežinomo žmogaus vardu Heršelis Grynšpanas (Herschel Grynszpan), kuris stotų ginti laisvę ir padarytų galingą pareiškimą, kad su blogiu reikia kovoti visur, ar tai būtų konferencijų salė, ar mūšio laukas“.

„Toliau Kuncmanas gina turkų žmogžudį vardu Mevlut Mert Altintas. Jis tvirtina, jog istorija išteisino Grynšpaną ir gali padaryti tą patį Altintaso atveju”, – rašoma straipsnyje.

Kuncmanas ir Daily News matomai mano, jog dabar atidarytas rusų diplomatų medžioklės sezonas. Jie sąmoningai ignoruoja tą faktą, jog Rusija veikia Sirijoje teisėto jos vadovo kvietimu, su tikslu padėti šaliai jos kovoje prieš džihadistus-samdinius, importuojamus CŽV ir vachabistinių Persijos įlankos emyratų.

Kuncmano žinutė „Twitteryje“: „Aš pateisinu politinių žmogžudysčių būtinybę, tada… kai auka dirba Hitleriui arba Putinui. Štai taip“.

„Tokio tipo redakciniai straipsniai neturėtų stebinti. Daily News priklauso Mortimeriui Cukermanui, Hillary Klinton šalininkui ir Klintono fondo donorui. Būdama valstybės sekretore Hillary Klinton kuravo Libijos ir Sirijos sunaikinimą. Ji garsiai džiūgavo tiesioginiame eteryje žvėriškos Muammaro Kaddafio žmogžudystės metu. Klinton iš tiesų buvo humanitarinės intervencijos karalienė, kurios aukų skaičius šiuo metu auga ir toliau”, – rašo Nimmo.

„Kaip įprastai panaudojamas Hitlerio motyvas. Kuncmanas ir Daily News prisijungia prie ištisos eilės suklastotų naujienų apie Siriją, platinamų oficialių masinės informacijos priemonių (MIP). Jeigu Putinas – tai Hitleris, reiškia visiškai leistina užmušti jį arba bet kurį kitą Rusijos Federacijos atstovą”, – teikia išvadą straipsnio autorius..

„Nežinau ar Rusijos vyriausybė rimtai priims šią pagiežingą kaltinančią kalbą iškart po žmogžudystės, bet aš esu įsitikinęs, jog daugelis rusų būtent taip įvertins amerikiečių išpuolius. Jie tą gali priimti net kaip karo paskelbimą”, – teigiama leidinyje .

„Pirmadienį, senatorius Francas Klincevičius, Rusijos Federacijos saugumo Tarybos gynybos komiteto pirmininko pavaduotojas pasakė, jog jo nuomone, ir tai labai tikėtina, už Karlovo žmogžudystės stovi NATO spec-tarnybos”, – praneša leidinys..

„Taip pat reikėtų prisiminti, jog 2012 metais, kai džihadistai užpuolė amerikiečių pasiuntinybę Libijoje ir nužudė JAV pasiuntinį, oficialios Amerikos masinės informacijos priemonės pavadino tai karo aktu”, – primena straipsnio autorius Kurt Nimmo.

Gerbiami skaitytojai, būsime dėkingi už bet kokią Jūsų paramą infa.lt svetainei.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 134

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...