infa.lt

Daily Mail: dėl migrantų sekso-atakų prieš Vokietijos moteris kaltas Kremlius

16 gruodžio
18:07 2016
Pegidos mitingas po naujametinių išpuolių Kelne

Anti-imigracinio dešiniųjų judėjimo PEGIDA (Patriotiški europiečiai prieš Vakarų islamizaciją) dalyviai reaguoja į masinius išpuolius prieš moteris Naujųjų Metų išvakarėse, Kelne, Vokietija, 2016 sausio 9, REUTERS / Wolfgangas RATTAY

Kad priverstų atsistatydinti Vokietijos vyriausybę, rusų ir sirų spec-tarnybos kiršina pabėgėlius Vokietijoje vykdyti „kruopščiai suplanuotus užpuolimus su tikslu išprievartauti“. Kaip rašo Daily Mail, tokį neįtikėtiną tvirtinimą išsakė Europos tarybos analitikas tarptautiniams santykiams Gustavas Gresselis (Gustav Gressel) .

Šis ekspertas Rusijos klausimais mano, jog nedidelė pabėgėlių grupė, „susijusi su Kremliumi ir Sirijos žvalgyba“, gali būti mobilizuota, kad nukreiptų visuomenę prieš kanclerę Angelą Merkel. Kaip pavyzdį jis pateikia vokiečių moterų užpuolimus Kelne švenčiant artėjančius 2016-uosius metus.

„Kas įvyks, pavyzdžiui, jeigu kažkas panašaus į naujametinę naktį Kelne pasikartos vasaros festivalio metu prieš rinkimus? Kaip į tai sureaguos Merkel? Kaip tai atsilieps rinkimų rezultatams ateityje? Suprantama, tai kraštutinis pavyzdys, tačiau tai pilnai įmanoma“, – svarsto Gresselis.

2016-ųjų pradžioje Vokietijoje buvo užfiksuota šimtai užpuolimų atvejų ir 29 išprievartavimai, kuriuos įvykdė migrantai pabėgėliai. To pasekoje šalyje išaugo nacionalistinės nuotaikos ir įvyko eilė protestų prieš migrantus.

Bendra nuomone, Merkel priešiškai nusiteikusi Rusijos atžvilgiu. Šią savaitę ji paragino pratęsti ES sankcijas prieš Maskvą dėl Ukrainos konflikto. Anksčiau kanclerė buvo ne kartą pareiškusi, kad Kremlius jau bando daryti įtaką rinkimų procesui Vokietijoje: „Mums net dabar tenka turėti reikalų su Rusija arba internetinėmis atakomis ir rusiškos kilmės dezinformacija“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 238

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. daktaras    -  2016-12-17, 00:23

    Tiesiog sunku patikėti,kad šitą idiotišką tvirtinimą paskelbė ne silpnaprotis-visiški ligonio kliedesiai.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. remis    -  2016-12-17, 09:15

    Tai jie ten idiotais laiko mus visus, kad imsime ir patikėsime jų kliedesiais. Kai visiškai aišku nuo ko prasidėjo migrantų invazija. Nuo sugriautų Libijos, Irako, Sirijos ir t.t.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...