infa.lt

FTB: Pedofilijos lygmuo JAV pasiekė epidemijos mastą

28 lapkričio
19:23 2016

Pedofilija JAV

Pedofilija Jungtinėse Valstijose yra „beprecedentė“ ir pasiekė beveik „epidemijos mastą“, sako FTB kriminalinių nusikaltimų skyriaus direktoriaus pavaduotojas Džozefas Kempbelas (Joseph Campbell), rašoma washingtonexaminer.com tinklapyje.

Nors praėjusiais metais FTB ir išgelbėjo 600 nepilnamečių, šioje tarnyboje manoma, jog dar dešimtys tūkstančių vaikų vis dar seksualiai ekploatuojami. Kaip praneša BBC savo tiriamajame reportaže apie prekybą seksu su nepilnamečiais Jungtinėse Valstijose, šimtai paauglių kasnakt yra parduodami seksui.

„Pedofilijos lygmuo dabar beprecedentis“, sako Kempbelas. „Mes dabar turime tiek daug bylų su asmenimis iš visų gyvenimo sferų, nuo pačių turtingiausių… iki visų likusių, kurie dalyvauja vaikų pornografijos mainuose, vaikų esploatacijoje… atsiranda pojūtis, kad tai epidemija“.

Didžioji dalis vaikų, dalyvaujančio šioje nusikalstamoje apyvartoje, ne meksikiečiai ir ne iš Centrinės Afrikos, – tai amerikiečiai.

BBC praneša, jog pusė moterų iš palaikymo grupės „Ištrūkti į laisvę“ buvo iki 18 metų amžiaus, kai jas pirmą kartą pardavė seksui, ir dar daugelis buvo truputį vyresnės nei 18 metų.

Viena moteris papasakojo, jog, kada aš pasakiau jam (tam, kuris ja naudojosi), kiek man metų, tai nesustabdė jo, atvirkščiai, jis užsinorėjo manęs dar labiau.

Viena moteris pasidalino su kanalu BBC, papasakojusi, jog yra 5 mėnuo kaip nėščia, ir vis dar yra gatvėje. Ji pasakė, jog buvo suviliota kaimyno būdama 12 metų amžiaus, kuris įviliojo ją į garažą pilną žaislų. Jis pasiūlė jai pinigus už fotografiją be viršutinių rūbų.

„Aš matau čia vis daugiau jaunučių mergaičių, ir tai labai liūdna“ sako ji. „Tai ne pasirinkimas. Būnant 12 metų amžiaus tai ne pasirinkimas“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 177

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Gintas    -  2016-11-29, 11:21

    Labai jau glaustas straipsnelis. Galima plėstis apie #pizzagate, apie brolius Podestas, apie satanizmo kultą, ir galima aukščiausių valstybės pareigūnų įsitraukimą į visą šią veiklą. Tema labai plati ir Šiuo metu labai aktuali Amerikoje.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....